جدیدترین نوشته ها سئو کار برتر
- سئو کار برتر - دیجیتال مارکتینگ - آشنایی با معروف ترین الگوریتم های گوگل در 2024
آشنایی با معروف ترین الگوریتم های گوگل در 2024
الگوریتم های گوگل برای کسانی که در حوزه سئو فعالیت دارند مفهومی آشنا و البته در خور توجه است. چرا که هر وبمستری می داند در دنیای رقابت برای دیده شدن توسط موتورهای جستجو، گوگل طرفدار کسانی است که برای خود و کاربرانشان اهمیت و احترام قائل هستند.
بدین منظور گوگل روز به روز هوشمندانه تر وبسایت ها را زیر نظر می گیرد تا آن هایی را که برای کاربران مطالب مفیدی را ارائه می دهند با ریز بینی هر چه تمام تر انتخاب و در نتایج جستجو صدر نشین کند. گوگل این وظیفه را با تیزبینی بازرسان خود یعنی الگوریتم های گوگل انجام می دهد.
در مطلب پیش رویتان، آشنایی با معروف ترین الگوریتم های گوگل در 2024 را با دقت مورد بررسی قرار داده ایم.
الگوریتم های گوگل چیست؟
الگوریتم های گوگل، از یک سری قوانین برای درک آنچه مد نظر گوگل است تبعیت می کنند. مثلاً وقتی کاربری عبارتی مانند “ماندگاری شیر پاستوریزه” را جستجو می کند، گوگل با میلیون ها نتیجه روبروست که می تواند به او نشان دهد. اینکه از بین میلیون ها نتیجه کدام را انتخاب کند و با چه ترتیبی به عنوان نتیجه مد نظر نشان دهد را، چگونه انجام می دهد؟ این که منظور کاربر از شیر را همان شیر خوراکی درک کند و نتایج مرتبط را به او نشان دهد را چگونه انجام می دهد؟
جواب این است؟ به کمک الگوریتم های گوگل!
این الگوریتم ها روشی بسیار پیچیده برای ارائه نتایج جستجو به کاربران دارند که و می توان گفت که مرتباً هم در حال به روز شدن هستند. اگرچه گوگل هیچوقت به طور دقیق این قوانین را برای عموم نمایان نمی کند ولی حقایقی که در اثر تجربه برای وبمستران و به مرور زمان روشن شده است، حاکی از آنست که موارد تأثیرگذاری وجود دارند که می توانند به کسب نتایج برتر در جستجوی گوگل منتهی شود.
به عبارت ساده می توان گفت: هر یک از الگوریتم های گوگل وقتی یک صفحه از وبسایتی را می خوانند با توجه به وظیفه ای که دارند در آن به دنبال صفاتی می گردند و بنابر سهم آن صفحه از صفت یا صفات مورد نظر، نمره ای را واگذار کی گنند. این نمره به مجموع نمرات داده شده سایر الگوریتم ها اضافه می شود و در نهایت رتبه آن صفحه در مقایسه با صفحات مشابه، تعیین می گردد.
الگوریتم های گوگل| به روز رسانی ها و مجازات ها
در ادامه مطلب لیستی از تغییرات الگوریتم های گوگل و آنچه باعث پنالتی شدن سایت شما می شود را برایتان آورده ایم:
به روز رسانی های گوگل هر روز انجام می شوند ولی عمدتاً به چشم نمی آیند. این شرکت فقط به روز رسانی های الگوریتمی را تأیید می کند که در نتیجه رتبه بندی سایت ها تأثیر چشمگیری داشته باشد.
در سال 2002 گوگل با اولین به روز رسانی ها در الگوریتم پاندا و پنگوئن و پنالتی کردن سایت هایی که مطابق با الگوریتم های گوگل رفتار نکرده اند، به همه نشان داد که تا چه اندازه برای کاربران و ایجاد یک فضای مطمئن برای جستجوی آن ها ارزش قائل است.
برای اینکه بدانید تغییرات الگوریتم های گوگل چگونه روی ترافیک سایت شما اثر می گذارد، در مورد هر یک از آنها توضیحاتی را رائه نموده ایم.
الگوریتم های گوگل| الگوریتم بررسی محصول Product review updates
ویرایش: الگوریتم های گوگل در 8 آوریل 2021 برای زبان انگلیسی
هدف: جایزه دادن به محصولاتی که محتوای پرباری دارند
در 8 آوریل 2021، گوگل بهبود سیستم رتبه بندی خود را برای پاداش دادن به سایت هایی که محصولاتی با محتوای غنی دارند، راه اندازی کرد. البته فعلاً فقط برای سایت های انگلیسی زبان مورد استفاده قرار می گیرد.
این به روز رسانی باعث گردید گوگل آن سایت هایی که ویژگی های محصولات خود را به دقت برشمرده اند و اندازه گیری ها و هر آنچه که به خریداران برای تصمیم گیری بهتر در مورد خرید محصولات کمک می کند را در معرفی محصول خود آورده اند، نسبت به سایت های زیادی که محصولاتی را با محتوای ضعیف معرفی می کنند، در رتبه بندی در اولویت قرار دهد.
چگونه از به روز رسانی بررسی محصول در امان باشیم؟
با رعایت موارد زیر در برابر به روز رسانی بازبینی محصولات محافظت می شوید:
- بازبینی محتوای بررسی محصولات را با تحقیق دقیق در مورد محصول و تجزیه و تحلیل درباره آن بنویسید.
- نوشتن را به دست متخصصان امر و یا کسانی که به مطالعه و تحقیق در مورد آن محصول علاقه دارند، بسپارید.
- برای موفقیت در الگوریتم های گوگل، بررسی خوب و نوشتن در مورد محصول باید موارد مثبت و منفی پوشش داده شود.
- در نوشته خود درباره محصول باید اندازه گیری ها و سایر مواردی که خریدار برای تصمیم گیری به دانستن آن نیاز دارد را بیاورید.
الگوریتم های گوگل| الگوریتم رتبه بندی قطعه Passage Ranking Update
ویرایش: الگوریتم های گوگل در 10 فوریه 2021 برای زبان انگلیسی
هدف: کمک به رتبه بندی محتواهای طولانی از روی بخش های محتوا
به روز رسانی رتبه بندی قطعه که یکی از جدیدترین الگوریتم های گوگل است، در نوامبر سال 2020 اعلام شد ولی در فوریه 2021 آن هم برای زبان انگلیسی آغاز به کار کرد و البته انتظار می رود که نسخه کامل آن به زودی ارائه شود. گوگل اعلام کرده است که این به روز رسانی فقط 7 درصد از جستجوها را تحت تأثیر قرار داده است.
این الگوریتم با هدف کمک به بهبود رتبه بندی صفحات در برخی از قسمت ها و بخش های محتوا، برنامه ریزی شده است. اگرچه گوگل هیچ راهنمایی برای بهینه سازی در راستای به روز رسانی این الگوریتم ارائه نداده، اما توصیه کرده است که بر روی تولید محتوای عالی تمرکز کنید.
برای همسو شدن با این تغییرات، بهتر است کمی بیشتر از گذشته روی عناوین و پاراگراف ها متمرکز شوید و به اصلاح ساختاری و مفهومی زیر عنوان ها در محتواهایتان بپردازید تا بتوانید این بازرس الگوریتم های گوگل را راضی نگه دارید.
الگوریتم های گوگل| به روز رسانی الگوریتم هسته Core Algorithm Update
ویرایش: الگوریتم های گوگل در 11 جولای 2019 تا سپتامبر 2020
هدف: بهبود روش ارزیابی سایت ها توسط موتورهای جستجو برای پاداش دادن به سایت هایی که محتوای باکیفیت تولید می کنند.
از آنجایی که توضیح دقیقی برای تأثیر این الگوریتم بر سایت شما وجود ندارد، پس هیچ توصیه خاصی هم برای حل سریع تغییرات در رتبه شما وجود نخواهد داشت. به همین دلیل به طور خلاصه وبمستران گوگل توصیه کرده اند که در بروز رسانی هسته هم مانند سایر الگوریتم های گوگل، بهترین راه این می باشد که سایت ها محتوای اصیل، به روز و با کیفیت ارائه نمایند تا وبسایت آن ها برای کاربران، واقعاً ارزشمند باشد.
نظر سنجی از متخصصان سئو نشان داده است که با هر به روز رسانی جدید در هسته، تنها کاری که می شود انجام داد این است که بر آمار رتبه بندی سایت ها نظارت کنند و اگر سایتی جریمه شد، با استفاده از فاکتورهای پایه سئو، روی محتوا تمرکز کرده و اشکالات لینک ها را برطرف نمایند.
الگوریتم های گوگل| رتبه بندی بر اساس نمایه موبایل Mobile-First Indexing
ویرایش: الگوریتم های گوگل در 13 ژانویه 2020، مه 2020
هدف: از آنجا که کاربران امروزه بیشتر از طریق موبایل در گوگل جستجو می کنند، ربات گوگل هم در درجه اول صفحات را با نوع عملکرد در تلفن هوشمند می سنجد و ایندکس می کند.
در این بین وبسایت هایی که از نسخه هایی متناقض با موبایل استفاده می کنند و یا در دستگاه های تلفن هوشمند، عملکرد ضعیفی دارند در معرض خطر قرار گرفتند.
اینکه کاربران بیشتر جستجوی خود را با تلفن های هوشمند انجام می دهند به این معنا است که بیشتر اطلاعاتی که در جستجوها ظاهر می شوند از طریق نسخه موبایل سایت ها در اختیار کاربر قرار می گیرند.
برای در امان ماندن از تهدید این عضو از الگوریتم های گوگل، باید برای سایت هایی که قرار است به تازگی راه اندازی شوند، از طراحی واکنش گرا استفاده کرد. همچنین در خصوص سایت های قدیمی که از نسخه های جداگانه موبایل استفاده می کنند نیز اطمینان حاصل کنید که محتواها هم در موبایل و هم در دسکتاپ، سازگار هستند. یعنی نوشته ها، تصاویر، پیوندها، داده های متا و داده های ساختاری خود را مدام آنالیز کنید.
الگوریتم های گوگل| الگوریتم BERT
راه اندازی: الگوریتم های گوگل در 25 اکتبر 2019
ورود به سیستم: 9 دسامبر 2019
هدف: کمک به موتورهای جستجو برای درک بهتر متن نوشته در جستجو به خصوص در جستجوهای گفتاری
در میان الگوریتم های گوگل، BERT برای درک شدن بهتر زبان گفتار کاربران، در عبارت هایی که جستجو می کنند، استفاده می شود. با کمک این الگوریتم گوگل مفهوم کوچکترین جزئیات در هر زبان، مانند حروف اضافه را تشخیص می دهد و در مورد کلماتی که چندین معنا دارند، با توجه به جمله، مرتبط ترین نتیجه را نشان می دهد.
این الگوریتم از زمانی که جستجوی صوتی جای جستجوی نوشتاری را گرفت، کمک بزرگی به رتبه بندی در نتایج جستجو کرده است. گوگل در ابتدا این الگوریتم را برای زبان انگلیسی و سپس برای بیش از 70 زبان دیگر به روز رسانی کرد.
وقتی الگوریتم ها با بهره بردن از هوش مصنوعی مانند انسان فکر می کنند پس باز هم به این نکته کلیدی می رسیم: برای کاربر و به زبان کاربر بنویسیم و برای کاربران محتوای مفید، کاربردی و ارزشمند تولید نماییم.
الگوریتم های گوگل| به روز رسانی الگوریتم سرعت Speed Update
ویرایش: الگوریتم های گوگل در 9 جولای 2018
هدف: افزایش رتبه صفحاتی که در تلفن های هوشمند سرعت لود بالایی دارند.
از آنجایی که گوگل مدتها قبل نسبت به بروز رسانی جستجوی خود برای تلفن هوشمند اقدام کرده است، این موضوع مطرح می شود که گوگل می خواهدسرعت لود صفحه در نمایشگر تلفن همراه را در رتبه بندی لحاظ کند.
گوگل رسماً اعلام کرده است که به روز رسانی Speed Update بر همه سایت ها تأثیر ندارد بلکه فقط سایت ها و صفحات کند را مد نظر قرار می دهد. البته نگران نباشید. قرار نیست که گوگل صرفاً سرعت را در رتبه بندی مد نظر قرار دهد. اگر صفحه ای در سایت خود دارید که در جستجوی یک عبارت کلیدی دارای رنک خوبی هست قرار نیست که با این الگوریتم سریعاً دچار افت رتبه شود. بلکه قرار بر این است که سرعت هم در کنار سایر موارد به رتبه بندی بهتر کمک کند.
الگوریتم های گوگل| الگوریتم Fred
راه اندازی: الگوریتم های گوگل در 8 مارس 2017
هدف: فیلتر کردن نتایج جستجوی بی کیفیت که هدف آن ها صرفاً درآمدزایی از طریق آگهی و تبلیغات تجاری است.
این به روز رسانی از الگوریتم ها، کیفیت کلی محتوا را بررسی می کند و اگر محتوای تولید شده بی معنا باشد و در آن از تبلیغات متعدد و نامرتبط استفاده شود، آن سایت جریمه خواهد شد. مطالعات در مورد سایت هایی که تحت تأثیر فِرِد تنزل رتبه پیدا کرده اند نشان می دهد که اغلب آن ها سایت های وبلاگی با محتواهای بی کیفیت و در موضوعات متعدد و متنوعِ ناهماهنگی هستند که با هدف ایجاد درآمد از طریق تبلیغات یا درآمد برای شرکت های وابسته خود بوجود آمده اند.
برای آنکه از خشم Fred در امان بمانید باید از تولید محتوای بی کیفیت کوتاه و بی هدفی که خواننده با خواندن آن هیچ دریافتی از نوشته شما نمی تواند داشته باشد، دست بردارید. همچنین نوشته های خود را به 2000 کلمه برسانید. البته ناگفته نماند نوشتن محتوای هدفمند و با کیفیتی که بیشتر از 2000 کلمه باشد ارزشمندتر است.
همچنین سایت هایی که در نوشته های خود انکر تکست هایی را قرار می دهند که کاربر با کلیک بر روی آن ها به صفحه ای متفاوت با آن عبارت منتقل شود، توسط این بازرس برجسته از الگوریتم های گوگل جریمه می شود.
Fred همچنین به ریسپانسیو بودن سایت ها و تجربه کاربری (User experience) اهمیت می دهد. هر چه سایت شما کاربر پسند تر باشد، کاربر را به ماندن در آن صفحه تشویق کند و او را با تبلیغات بیش از حد و مطالب بی ربط خسته نکند، از نظر فِرِد پسندیده تر است.
الگوریتم های گوگل| الگوریتم موش کور Possum Update
راه اندازی: الگوریتم های گوگل در 1 سپتامبر 2016
هدف: ارائه نتایج بهتر و متنوع بر اساس مکان جستجو و آدرس کسب و کار
تغییرات الگوریتمی که برای فیلتر کردن جستجوهای محلی به روز رسانی شده اند پوزوم نام گرفته اند. با به روز رسانی این الگوریتم کسب و کارهای رقیبی که در یک محل هستند تحت تأثیر قرار گرفتند یعنی از دو شرکت رقیب در یک ساختمان فقط یکی شانس دیده شدن در جستجوی محلی را پیدا می کند.
همچنین کسب و کارها تحت تأثیر اینکه کاربر از چه محلی جستجو می کند در نمایش صفحات جستجو متفاوت نشان داده می شوند. پس الگوریتم موش کور تعیین می کند که یک کسب و کار در نتایج یک جستجوی محلی نمایش داده شود یا خیر؟
اگر تازه کار هستید و توان رقابت با کهنه کارهای کسب و کار خود را ندارید، از این عضو الگوریتم های گوگل یعنی موش کور می توانید برای دیده شدن در جستجوی محلی استفاده نمایید. پس روی سئوی محلی خود کار کنید.
الگوریتم های گوگل| الگوریتم رنک برین RankBrain Algorithm
راه اندازی: الگوریتم های گوگل در 26 اکتبر 2015
هدف: پردازش بهتر داده ها و ارائه بهترین نتایج بر اساس یادگیری ماشینی
در میان الگوریتم های گوگل رنک برین هم بر پایه هوش مصنوعی می باشد و بر اساس یادگیری ماشین طراحی شده است. یعنی کامپیوتر با استفاده از برنامه هایی بسیار دقیق و بدون استفاده از آموزش بوسیله انسان، خود به خود طریقه کارکرد چیزی را یاد می گیرد. با یادگیری ماشینی، موتورهای جستجو روز به روز هوشمندتر می شوند.
رنک برین معنی کلمات جستجو شده توسط کاربر را تفسیر و تعبیر می کند و با توجه به جستجوهای پیشین وی و علایقی که از قبل نشان داده است، نتایج جستجو را برای او رتبه بندی می کند.
اما موضوع فقط به همین جا خلاصه نمی شود. رنک برین پس از آنکه نتایج جستجو را به کاربر نمایش داد، در صدد تحلیل رفتار وی بر می آید تا میزان رضایت او را از نتایج بررسی کند. این الگوریتم سایت های انتخابی کاربر، نرخ کلیک و همچنین میزان ماندگاری و یا نرخ بازگشت کاربران از آن ها را بررسی می کند. بر اساس این بررسی ها رتبه بندی سایت ها تغییر می کند.
الگوریتم های گوگل| به روز رسانی موبایل فرندلی Mobile Friendly Update
راه اندازی: الگوریتم های گوگل 21 آوریل 2015
هدف: ارتقاء رتبه برای صفحاتی که با موبایل سازگار هستند.
این الگوریتم که به الگوریتم موبایل گدون معروف است هدفش این بود که صفحاتی که با تلفن همراه سازگار هستند در نتایج جستجو با موبایل، در سطح بالاتری قرار بگیرند. این الگوریتم در جستجو با دسکتاپ هیچ تأثیری نگذاشت.
به روز رسانی موبایل فرندلی در سطح هر صفحه اعمال می شود و اگر یک صفحه ریسپانسیو بوده و سایر صفحات نباشند، آن صفحه در رتبه بندی برای دوستانه بودن با موبایل حائز رتبه می شود و سایر صفحات در جستجو با موبایل رد می شوند. ناگفته نماند که اگر یک صفحه ای به دلیل داشتن محتوای باکیفیت در رتبه بالایی قرار داشته باشد، موبایل فرندلی روی آن تأثیر چندانی ندارد.
همانطور که در بالا گفته شد الگوریتم Mobile-First Indexing و موبایل گدون در راستای حمایت از کاربرانی که از تلفن هوشمند برای جستجو استفاده می کنند بوجود آمده اند. البته ناگفته نماند که گوگل برای آنکه درآمد خود در تبلیغات را در جستجوهای با موبایل از دست ندهد، این به روز رسانی ها را انجام داده است.
الگوریتم های گوگل| الگوریتم کبوتر Pigeon Update
راه اندازی: الگوریتم های گوگل 24 جولای 2014 در آمریکا و 22 دسامبر 2014 در انگلیس، کانادا و استرالیا
هدف: ارائه نتایج دقیق تر در جستجوی محلی
این الگوریتم امکان دیده شدن شرکت های محلی را آن هم وقتی در جستجو عبارت شهر یا مکان مورد نظر سرچ شوندد، فراهم می کند. برای اینکه با وجود کبوترِ الگوریتم های گوگل موفق عمل کنید، می بایست در فهرست راهنمای مشاغل که رتبه بالایی دارند قرار بگیرید.
تفاوت آن با موش کور در این است که در الگوریتم موش کور امکان دیده شدن شرکت های خارج از محل مورد نظر هم وجود دارد در حالی که در الگوریتم کبوتر چنین نیست.
الگوریتم های گوگل| الگوریتم مرغ مگس خوار Hummingbird Update
راه اندازی: الگوریتم های گوگل در 22 آگوست 2013
هدف: ارائه نتایج مرتبط در جستجو با درک بهتر معنای کوئری ها
نام این به روز رسانی الگوریتم های گوگل، از سرعت و دقت مرغ مگس خوار گرفته شده است.
مرغ مگس خوار یک تغییر عمده در نتایج جستجو بوجود آورد زیرا به جای پرداختن به کلمات کلیدی منفرد، به تفسیر و مفهوم کلی سؤالات در جستجوها توجه می کند. این به خصوص وقتی که کاربر عبارتی طولانی را جستجو می کند بسیار اهمیت دارد. اگر چه کلمات کلیدی مهم هستند ولی مرغ مگس خوار به کل عبارت نگاه می کند و مفهوم و معنای موجود در عبارت را به طور دقیق تری بررسی می کند. پس حتی در نتایج جستجو می توانیم شاهد مترادف های کلمات کلیدی نیز باشیم.
با حضور این الگوریتم دیگر زمان پر کردن محتوا با کلمه کلیدی (Keyword Stuffing) به سر رسید. پس به جای استفاده زیاد از کلمات کلیدی، وقت آن رسیده است که محتوای با کیفیت تولید کنید و از مترادف ها و مفاهیم نزدیک به کلمه کلیدی هم در نوشته خود استفاده نمایید. برای مرغ مگس خوار مهم است که شما چقدر مورد توجه کاربران قرار گرفته اید.
هم چنین دقت کنید که عنوان انکر تست ها را هم طوری انتخاب کنید که به کلمات کلیدی و مفهوم و محتوای نوشته شما مرتبط باشند؛ چون در صورت مغایرت، برای گوگل بی معنی و ناخوشایند خواهند بود.
الگوریتم های گوگل| الگوریتم دزد دریایی Pirate Update
راه اندازی: الگوریتم های گوگل در آگوست 2012 و بروز رسانی اکتبر 2014
هدف: کاهش رتبه سایت هایی که کپی برداری از ویدئو، تصاویر و محصولات و محتواهای آموزشی می کنند.
دزد دریایی با کسانی که قانون کپی رایت را رعایت نمی کنند مبارزه می کند. پس اگر بدون اجازه از ناشر اولیه کلیپ، ویدئو، نرم افزار، محصول آموزشی و بازی را منتشر می کنید، منتظر جریمه شدن توسط دزد دریایی الگوریتم های گوگل باشید.
اگر شما برای تولید یک ویدئو آموزشی و یا یک نرم افزار زحمت کشیده اید و به ازای هر بار دانلود آن درآمدی بدست می آورید، مسلماً دوست ندارید کسی آن را کپی کرده و برای تبلیغ در سایت خود به صورت رایگان در دسترس عموم قرار دهد. نگران نباشید. دزد دریایی با دزدان وب مقابله می کند!
الگوریتم های گوگل| الگوریتم پنگوئن Penguin Update
راه اندازی: الگوریتم های گوگل در 24 آوریل 2012 تا 23 سپتامبر 2016
هدف: مبارزه با لینک سازی اسپم و غیر طبیعی
قبل از اینگه گوگل به پنگوئن مأموریت دهد، سایت هایی که لینک های بیشتری داشتند بدون توجه به کیفیت محتوا، بیشتر مورد توجه گوگل قرار می گرفتند. اما الگوریتم پنگوئن به سایت هایی که لینک های معتبر و طبیعی داشتند رتبه داد و آن هایی که با روش های کلاه سیاه لینک های ساختگی و اسپم گرفته بودند، سقوط کردند.
در ابتدا فقط به لینک های دریافتی برای رتبه بندی توجه می شد ولی بعدها لینک های داخلی و لینک های خروجی هم هدف بررسی توسط پنگوئن قرار گرفتند. در آخرین به روز رسانی الگوریتم پنگوئن گوگل، فقط به بی اثر کردن لینک های بی اعتبار بسنده شد و کمتر به جریمه کردن سایت ها توجه گردید.
توجه داشته باشید که اگر به دلیل لینک های مخرب تنزل رتبه پیدا کرده اید، تنها حذف کردن آنها کافی نیست بلکه برای جلب اعتماد گوگل، باید دست به کار شوید و لینک های طبیعی و معتبر کسب کنید و صبور باشید تا گوگل متوجه پشیمانی شما بشود!
الگوریتم های گوگل| الگوریتم پاندا Panda Update
راه اندازی: الگوریتم های گوگل در 24 فوریه 2011 که ماهانه به روز رسانی می شود
هدف: مبارزه با محتوای بی کیفیت
در بین الگوریتم های گوگل، پاندا خواندن محتوا را دوست دارد ولی از محتوای بی کیفیت، کپی شده و تکراری و پر شده با کلمه کلیدی بدش می آید. پس با آمدن پاندا سایت هایی که محتوای تکراری و کم ارزش تولید می کردند و با پر کردن آن از کلمات کلیدی، سعی در کسب رتبه داشتند، همچنین کسانی که مزرعه محتوا در سایت خود به راه انداخته بودند که پر از مضامین کوتاه و کم ارزش بود، جریمه شدند.
توجه داشته باشید که پاندا فقط کپی بودن محتوا را بررسی نمی کند؛ بلکه کیفیت محتوا هم برایش اهمیت دارد. پس برای اینکه پاندای آرام و خجالتی را عصبانی نکنید:
- محتوای کاربردی که به تمام جنبه های موضوع بپردازد و بتواند اطلاعات مفیدی را در اختیار کاربر قرار دهد تولید کنید.
- نکات دستوری و نگارشی را رعایت کنید.
- ظاهر نوشته را جذاب و کاربر پسند کنید.
- تحلیل های منطقی و اطلاعات مفید را در نوشته خود بیاورید.
- از آوردن تبلیغات زیاد که باعث حواس پرتی خواننده می شود پرهیز کنید.
برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنیم مقاله محتوانویسی برای سایت و تولید محتوا و 4 رمز پنهان در محتوا نویسی را بخوانید.
الگوریتم های گوگل| الگوریتم رقص گوگل Google Dance
راه اندازی: الگوریتم های گوگل در اوت 2003 و ثبت در 2014
هدف: به چالش کشیدن سایت ها برای بهترین رتبه بندی در نتایج جستجو
فرض کنید گوگل داوری است که می خواهد به سایت هایی با مطالب و کلید واژه های یکسان نمره بدهد. پس آن ها را در یک رقص آنقدر به چالش می کشد تا بتواند بهترین را انتخاب کند.
گوگل این فرصت را برای دیده شدن به سایت ها می دهد تا از روی رفتار کاربران بتواند آن ها را بسنجد. یعنی برای مدتی شما را به نتایج بالا می آورد. پس اگر در سرچ کنسول گوگل بالا و پایین شدن های ناگهانی سایت خود را دیدید، تعجب نکنید. گوگل می گذارد تا کاربران سایت شما و محتوای آن سنجیده شوند و نرخ کلیک، نرخ پرش، زمان ماندن در یک صفحه، اسکرول در آن و رفتن به صفحات دیگر وبسایت شما، کیفیت محتوا و سایت را برای او آشکار کنند.
پس در چالش رقص گوگل هر چه محتوای باکیفیت تر و تجربه کاربری بهتری را به نمایش بگذارید، رتبه بالاتری را بدست خواهید آورد و هر چه محتوای شما ضعیف تر باشد که باعث شود کاربران از مراجعه به آن تجربه خوبی نداشته باشند، در چالش رقص گوگل تنزل رتبه پیدا می کنید.
با شما همراه بودیم تا هر آنچه که برای گوگل ش مهم است و به بازرسان خود یعنی الگوریتم های گوگل مأموریت می دهد تا با دقتی هر چه تمام تر آن ها را بررسی کنند، آشنا شوید. اگر در مورد هر یک از الگوریتم های گوگل و عملکرد آن ها در سایت خود سؤال دارید، می توانید با کارشناسان ما که راه ارتباطی با آنها در صفحه ی تماس با ما درج شده، ارتباط برقرار کنید.
سخن پایانی
الگوریتم های گوگل مجموعه ای از ربات ها هستند که طبق یک دستورالعمل خاص، وبسایت های موجود در بستر اینترنت را بررسی می کنند و به آن ها امتیازات مثبت یا منفی می دهند.
از جمله معروف ترین ربات ها، می توان به الگوریتم پاندا، الگوریتم پنگوئن و الگوریتم مرغ مگس خوار اشاره کرد.
وجود سایت هایی با محتوای ضعیف و بی کیفیت که فقط با پر کردن کلمات کلیدی در محتوا رتبه بدست آورده بودند و سایت هایی که با روش های سئو کلاهسیاه در لینک سازی بالا آمده بودند، باعث شد گوگل به فکر ایجاد الگوریتم ها بیافتد. مضاف بر آن برای اینکه این شرکت بتواند موشکافانه تر سایت ها را رتبه بندی کند، نیاز به حضور الگوریتم های خود دارد.
2 دیدگاه دربارهٔ «آشنایی با معروف ترین الگوریتم های گوگل در 2024»
چطور می تونیم سیاست های گوگل رو برای بالا آوردن یه سایت خاص تشخیص بدیم؟
نیاز به تخصص و آنالیز پیشرفته دارد.