طراحی سایت

طراحی سایت برتر

طراحی سایت برتر و راه اندازی یک سایت قوی درب ورود به دیجیتال مارکتینگ است. رونق تجارت الکترونیک کار را به جایی رسانده که اغلب افراد به سراغ راه اندازی کسب و کارهای آنلاین بروند. با توجه به همه گیر شدن این تجارت و سودآور بودن آن شاید شما نیز قصد ورود به این فضای مدرن و پیشرفته را داشته باشید. در این صورت پیش از هر اقدامی باید فکری برای طراحی سایت نمایید.

طراحی سایت برتر
طراحی سایت برتر

طراحی سایت برتر

طراحی سایت به صورت اصولی و درست و حسابی هزینه قابل توجهی دارد.  از اینها گذشته همواره ممکن است آن سایت ایده آل و مطلوب نصیبتان نشود. به همین دلیل بسیاری از افراد ترجیح می دهند شخصاً آموزش طراحی سایت را دریافت کنند. به این ترتیب موفق به ساخت سایت رایگان آن هم کاملاً مطابق میلشان می شوند. برخی دیگر نیز به دنبال یادگیری طراحی سایت تخصصی هستند تا به این طریق کسب در آمد کنند.

اگر برای شما هم سوال است که چگونه طراحی سایت کنیم یا به زبان ساده چگونه سایت درست کنیم؛ پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مطلب همراه تیم سئو کار برتر باشید. افزون بر آن آموزش های ویدیویی برای بهترین طراحی سایت را نیز دریافت خواهید کرد. جدای از اینها سئو کار برتر زیر شاخه ای از شرکت مولتی رایان (شرکت طراحی سایت ) است؛ بنابراین برای سفارش کلیه خدمات زیر نیز می توانید به ما مراجعه کنید:

  • اموزش ساخت سایت حرفه ای
  • مراحل ساخت سایت
  • صفر تا صد راه اندازی سایت
  • مراحل ساخت سایت فروشگاهی
  • آموزش ساخت سایت
  • طراحی سایت اختصاصی
  • آموزش طراحی سایت بدون کد نویسی
چگونه سایت درست کنیم
چگونه سایت درست کنیم

چگونه طراحی سایت کنیم | چگونه سایت درست کنیم

در اولین گام از آموزش طراحی سایت باید تسلط کافی به زبان انگلیسی داشته باشید؛ چرا که بهترین منابع آموزشی در زمینه آی تی و تکنولوژی به زبان انگلیسی یافت می شوند. بنابراین با تقویت زبان خود بروز ترین منابع روز دنیا برای طراحی سایت را در اختیار خواهید داشت. با این حساب تسلط بر زبان انگلیسی را می توان پیش نیازی برای طراحی و ساخت سایت دانست.

در همین حین بد نیست بدانید هر سایتی از دو بخش زیر تشکیل شده است: فرانت‌اند (Front end) و بک‌اند (Back end). منظور از فرانت اند آن بخش از وب سایت است که برای کاربر به نمایش در می آید. در حالی که بک اند به قسمت های پردازش سمت سرور مربوط می شود.

مراحل ساخت سایت

پس از آن است که نوبت به آموختن زبان های برنامه نویسی می رسد؛ چرا که ظاهر یک وب سایت یا همان فراند اند به کمک زبانه نشانه گذاری Html ایجاد می گردد. در مبحث طراحی و ساخت سایت Html را باید در حکم اسکلت و چارچوب دانست. با این حساب برنامه نویسی سمت سرور را با هر زبانی که انجام دهید در ابتدای امر به آشنایی با زبان Html نیاز خواهید داشت.

دومین مرحله از طراحی و ساخت یک سایت به یادگیری زبان CSS مربوط می شود. توجه داشته باشید دانستن Html تنها منجر به ایجاد یک سایت ابتدایی می گردد. در حالی که برای طراحی سایت تخصصی باید به CSS مسلط باشید. در واقع این زبان برنامه نویسی وظیفه زیبا سازی صفحات سایت را بر عهده دارد.

سومین گام از مراحل ساخت سایت فروشگاهی و هر سایت دیگری آموختن JavaScript است. به کمک این زبان می توانید امکانات متنوعی را به وب سایت خود بیفزایید. امکاناتی همچون تاریخ، ساعت، اسلایدر، انیمیشن و…

آموزش طراحی سایت بدون کد نویسی
آموزش طراحی سایت بدون کد نویسی

آموزش طراحی سایت بدون کد نویسی

پس از طی کردن مراحل ذکر شده قادر به ساخت ظاهر سایت خود خواهید شد؛ یعنی همان فراند اند. در این میان بد نیست بدانید که با استفاده از ابزارها و تکنولوژی هایی حتی می توان اقدام به آموزش طراحی سایت بدون کد نویسی نمود.

از جمله این ابزارها می توان به فریم‌ورک (Framework) یا همان چارچوب اشاره کرد. منظور از آن نیز  مجموعه ای از  کلاس‌ها، کدها و توابع برنامه‌نویسی از پیش آماده است. با وجود این پکیج دیگر لازم نیست به کدنویسی بپردازید و با قرار دادن کدها در کنار هم کارتان راه می افتد. یکی از مشهور ترین فریم ورک های مربوط به HTML و CSS هم بوت‌استرپ (Bootstrap) نام دارد.

در خصوص آموزش طراحی سایت بدون کد نویسی باید به چند نکته توجه داشته باشید. در وهله اول بدانید که استفاده از فریم ورک نیازمند آشنایی با اصول کلی کار با HTML و CSS است. در غیر این صورت ممکن است دچار سردرگمی شوید به خصوص اگر در مبحث طراحی سایت نوپا و تازه کار باشید. از اینها گذشته به کارگیری ابزارهایی همچون فریم ورک در طراحی سایت های اختصاصی و منحصر به فرد پیشنهاد نمی شود. زیرا افراد زیادی از آن استفاده کرده و در نتیجه سایت هایی با ظاهر تکراری و مشابه در بستر وب ایجاد می گردند.

مراحل ساخت سایت فروشگاهی

در ادامه قصد داریم به بیان صفر تا صد راه اندازی سایت فروشگاهی بپردازیم. اگر تمایل به راه اندازی و طراحی سایت فروشگاهی دارید باید به ترتیب مراحل زیر پیش بروید:

  • انتخاب و خرید هاست
  • انتخاب دامنه و نام فروشگاه اینترنتی
  • انتخاب سیستم فروشگاه ساز

انتخاب و خرید هاست

برای بهترین طراحی سایت فروشگاهی در ابتدای امر باید هاست (Host) و فضای میزبانی مناسبی را انتخاب نمایید. چرا که انتخاب هاست به طور مستقیم بر موارد زیر تاثیر می گذارد: سرعت لود سایت، پشتیبانی از حجم اطلاعات بارگذاری شده، امنیت وب سایت، پاسخگویی و پشتیبانی، قابلیت ساپورت کردن از بازدید بالای سایت و…

حتماً خودتان نیز می دانید که موارد نامبرده شده بسیار مهم بوده و باید مورد توجه فراوانی قرار بگیرد. از اینها گذشته کارشناسان سئو کار برتر در زمینه خرید هاست توصیه هایی را ارائه نموده اند؛ مبنی بر این که برای راه اندازی یک سایت بهتر است از فضای کمتری استفاده کنید زیرا به این ترتیب هزینه کمتری را نیز خواهید پرداخت. سپس با گذر زمان به فضای میزبانی بیشتری نیاز خواهید داشت چرا که به مرور موارد زیر افزایش می یابد : تعداد بازدید کنندگان از فروشگاه اینترنتی، حجم اطلاعات، محصولات و داده های سایت و… در این شرایط است که باید دست به کار شده و با پرداخت هزینه های بیشتر هاست خود را ارتقا دهید.

مراحل ساخت سایت فروشگاهی
مراحل ساخت سایت فروشگاهی

انتخاب دامنه و نام فروشگاه اینترنتی

صرف نظر از این که فروشگاه اینترنتی شما در چه زمینه ای فعالیت می کند باید به فکر یک نام درست و حسابی برای آن باشید. این نام نه تنها باید با حوزه فعالیتتان تناسب داشته باشد بلکه لازم است موجب جلب توجه کاربران نیز شود. بگذارید این طور بگویم نام سایت فروشگاهی در واقع حکم کارت ویزیت شما را دارد؛ یعنی از یک سو کسب و کارتان را به مردم معرفی کرده و از سوی دیگر به جذب مشتری می پردازد. توجه داشته باشید این نام همان برند شما است که تاثیر فراوانی بر جلب اعتماد مشتریان می گذارد.

برای انتخاب نام سایت فروشگاهی لازم است به سراغ شرکت های ثبت دامنه بروید. این شرکت ها به ثبت نام فروشگاهتان پرداخته و پس از آن است که وب سایت فروشگاهی تان به رسمیت شناخته می شود. در انتخاب نام فروشگاه یا همان دامنه باید به طور هوشمندانه عمل کنید؛ به این صورت که کاربران به آسانی بتوانند وب سایت شما را از میان میلیون ها سایت دیگر پیدا کنند.

بنابراین بهتر است از دست گذاشتن بر اسم ها و کلمه های مشابه خودداری کنید. توجه داشته باشید ثبت  دامنه هزینه چندانی نداشته و از این بابت دغدغه ای نخواهید داشت. در مقابل  آنچه اهمیت دارد داشتن یک استراتژی مناسب و مد نظر قرار دادن یک سری فاکتورها برای خرید دامنه است. چرا که این موضوع آینده تجارت اینترنتی شما را بسیار تحت تاثیر قرار می دهد. به همین منظور تیم سئو کار برتر در زمینه انتخاب دامنه فرصتی برای مشاوره رایگان فراهم کرده است.

انتخاب سیستم فروشگاه ساز

پس از انتخاب هاست و دامنه دیگر می توانید به سراغ راه اندازی و طراحی سایت فروشگاهی تان بروید. در این مرحله باید یک سیستم فروشگاه ساز را انتخاب نمایید؛ به بیانی دیگر نوبت به انتخاب سیستم مدیریت محتوا (cms ) می رسد. لازم به ذکر است قسمت اعظم هزینه های ساخت سایت به همین مرحله مربوط می شود. در نتیجه پای پرداخت پول نسبتاً زیادی در میان است. از طرفی افراد مبتدی دانش لازم برای انتخاب صحیح یک سیستم مدیریت محتوا را ندارند. با این حساب بهتر است که به سراغ متخصصان این حوزه بروید.

ویژگی های یک سیستم مدیریت محتوا ایده آل

کارشناسان سئو کار برتر پس از انجام بررسی های لازم بهترین سیستم فروشگاه ساز را انتخاب می نمایند. به طور کلی یک سیستم مدیریت محتوای ایده آل از ویژگی های زیر برخوردار است:

  • امکان مقایسه میان محصولات مختلف
  • نقد و بررسی محصولات گوناگون
  • سیستم ثبت نظر توسط کاربران
  • امکان انتشار مطالب و مقالات
  • اضافه کردن محصولات جدید به فروشگاه
  • دسته بندی محصولات مختلف (بر اساس برند و دیگر ویژگی های آنها) و…
ویژگی های یک سیستم مدیریت محتوا ایده آل
ویژگی های یک سیستم مدیریت محتوا ایده آل

از اینها گذشته بهترین سیستم مدیریت محتوا از لحاظ گرافیکی نیز حرف های زیادی برای گفتن دارد؛ یعنی یک ظاهر شیک و جذاب به سایت اعطاء نموده که از نظر کاربران حسابی چشم گیر و خوشایند است.

معروف ترین سیستم های مدیریت محتوا

از جمله معروف ترین سیستم های مدیریت محتوا که برای طراحی و راه اندازی وب سایت فروشگاهی خود می توانید از آنها کمک بگیرید به شرح زیر است:

  • ووکامرس
  • جوملا
  • مجنتو
  • اپن کارت
  • پرستاشاپ و…

با بکارگیری هر یک از موارد نامبرده شده بدون محدودیت می توانید به انتخاب امکانات و توسعه سیستم بپردازید. ناگفته نماند برخی از سیستم های مدیریت محتوا به اسم سیستم های فروشگاه ساز اشتراکی وجود دارند. این سیستم ها گزینه مناسبی برای افراد مبتدی و فروشگاه هایی با تعداد محصول کم است.

بهترین و کاربردی ترین سیستم های فروشگاه ساز اشتراکی

از جمله بهترین سیستم های فروشگاه ساز اشتراکی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پرتال
  • شاپفا
  • سبد خرید
  • وبزی
  • سازیتو
  • کاموا
  • سی فایو و…

توجه داشته باشید بکارگیری فروشگاه سازهای نامبرده شده شما را از خرید هاست بی نیاز می کند. تنها لازم است به سایت هر یک از آنها مراجعه کرده و ثبت نام نمایید. پس از آن می توانید یکی از پلان های رایگان یا پولی را برای ساخت و طراحی فروشگاه آنلاین خود بر گزینید. البته در این انتخاب باید به امکانات ارائه شده توسط هر پلان توجه نمایید. بد نیست بدانید سیستم های فوق از قابلیت اتصال دامنه به فروشگاه نیز برخوردار هستند؛ در نتیجه حتی می توانید ساخت و طراحی فروشگاه اینترنتی را با استفاده از دامنه اختصاصی خود انجام دهید.

انواع سیستم های فروشگاه ساز

احتمالاً دیگر متوجه شده اید که برای ساخت و راه اندازی فروشگاه های اینترنتی دو انتخاب پیش رو دارید. یکی فروشگاه سازهای رایگان و دیگری نوع اشتراکی آن. در ادامه شما را با ویژگی های اصلی هر یک از آنها آشنا خواهیم کرد. به این ترتیب به راحتی می توانید سیستم مناسب برای طراحی و ساخت فروشگاه آنلاین خود را انتخاب نمایید.

فروشگاه سازهایی که رایگان هستند

این فروشگاه سازها در واقع همان سیستم های مدیریت محتوا (CMS) هستند. از طریق آنها می توانید به طراحی سایت فروشگاهی بدون نیاز به کدنویسی بپردازید. بگذارید این طور بگوییم صفر تا صد راه اندازی سایت فروشگاهی را در اختیار خواهید داشت؛ البته استفاده از این سیستم ها نیازمند هاست و دامنه اختصاصی است. یعنی باید موارد زیر را نصب نموده و همین طور فارسی سازی کنید:

  • cms (سیستم مدیریت محتوا)
  • پلاگین‌های مورد نیاز
  • قالب و…

جا دارد این را نیز بگوییم که وردپرس یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوا است. زیرا علاوه بر کارکرد آسان از قابلیت توسعه پذیری بالایی نیز برخوردار می باشد. روی هم رفته با بکار گیری سیستم های مدیریت محتوا در طراحی و ساخت سایت های فروشگاهی از مزایای فراوانی بهره مند خواهید شد. برخی از مهم ترین برتری های این سیستم ها به شرح زیر است:

  • کاملاً رایگان و متن باز
  • سئو و بهینه سازی عالی
  • قابلیت توسعه و افزایش امکانات
  • وجود جامعه بزرگی از توسعه دهنده‌ها
  • دسترسی به افزونه‌های متنوع برای افزودن امکانات
  • دسترسی به قالب‌های متنوع برای تغییر ظاهر فروشگاه
  • وجود مستندات و راهنمای نوشتاری به زبان فارسی و انگلیسی و…

معایب و ایرادات سیستم های مدیریت محتوا

با وجود مزایای ذکر شده استفاده از سیستم های مدیریت محتوا در راه اندازی سایت های فروشگاهی معایبی نیز دارد. مهم ترین ایراد این سیستم ها نیاز به پرداخت هزینه برای برخی از امور مربوط به سایت است. چرا که اگرچه هسته این سیستم ها را به رایگان در اختیار خواهید داشت؛ به تبع آن نیز خودتان شخصاً می توانید دست بکار شوید اما برای امور زیر به افراد متخصص نیاز دارید: قالب، پلاگین، پشتیبانی و… استخدام چنین اشخاصی نیز نیازمند پرداخت هزینه است.

در این صورت می توانید از متخصصان سئو کار برتر کمک بگیرید. به این ترتیب از خدماتی با کیفیت و مقرون به صرفه بهره مند می شوید. به تبع آن نیز طراحی و ساخت سایت فروشگاهی تان کاملاً مطابق میلتان انجام می گیرد.

فروشگاه سازهایی که اشتراکی هستند

پیش تر گفته شد که فروشگاه سازهای اشتراکی در وهله اول به رایگان عرضه می شوند. پس از ثبت نام در آنها است که می توانید به انتخاب از میان پلن ها و امکانات رایگان یا غیر رایگانشان بپردازید. در گام بعدی با دریافت قالب ها و امکانات موجود در هر پلن قادر به شخصی سازی و طراحی سایت فروشگاهی خود خواهید شد. در ادامه بد نیست نگاهی به مزایا و معایب این سیستم ها بندازید.

امتیازات و برتری های فروشگاه سازهای اشتراکی

از جمله مهم ترین امتیازات فروشگاه سازهای اشتراکی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • رایگان یا کم هزینه بودن
  • امکان دسترسی به پشتیبانی سیستم
  • عدم نیاز به خرید هاست اختصاصی
  • امکان دسترسی به قالب‌ های متنوع و مهم تر از همه فارسی

عیب و ایرادهای فروشگاه سازهای اشتراکی

پس از بررسی مزایا و برتری های فروشگاه ساز اشتراکی نوبت به بیان عیب و ایرادهای آن می رسد. توجه داشته باشید هدف سئو کار برتر از انتشار چنین مقاله هایی این است که ابتدا از صفر تا صد راه اندازی سایت مطلع شوید. سپس با آگاهی کامل مراحل ساخت سایت را شخصاً اجرایی نموده یا آن را به بهترین شرکت طراحی سایت محول کنید. با این اوصاف برخی از پر رنگ ترین معایب سیستم های فروشگاه ساز اشتراکی به شرح زیر است:

  • دسترسی محدود به فروشگاه
  • غیر قابل توسعه بودن توسط خود شما
  • محدودیت در توسعه و افزایش امکانات
  • طول کشیدن رفع مشکلات امنیتی احتمالی
  • دسترسی نداشتن به سئو مناسب برای بهینه سازی سایت و…

فروشگاه ساز اشتراکی بهتر است یا رایگان؟

پس از آشنایی با مزایا و معایب هر یک از سیستم های طراحی و ساخت فروشگاه های اینترنتی نوبت به انتخاب از میان آنها می رسد. افراد حرفه ای و با تجربه معمولاً به سراغ نوع رایگان این فروشگاه سازها رفته و معتقدند سیستم های CMS بهترین انتخاب ممکن است؛ چرا که به واسطه آنها به راحتی می توانند برای انجام امور زیر اقدام کنند: پشتیبانی، بروز رسانی قالب، رفع مشکلات سئو، حفظ امنیت وب سایت و…

در حالی که اشخاص مبتدی بهتر است از  فروشگاه سازهای اشتراکی استفاده کنند. زیرا به این ترتیب قسمت اعظم امور طراحی و راه اندازی فروشگاه اینترنتی به گروه پشتیبان سپرده می شود. توجه داشته باشید در انتخاب از میان این دو سیستم فاکتورهای مختلفی دخیل است؛ و تنها نمی توان بر مبنای مبتدی یا حرفه ای بودن اقدام نمود. از جمله فاکتورهای موثر بر انتخاب از میان فروشگاه ساز اشتراکی و رایگان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مقرون به صرفه بودن از لحاظ اقتصادی
  • فراوانی و حجم محصولات
  • نیاز به امکانات خاص و منحصر به فرد
  • نیازمندی به پشتیبانی و…

طراحی سایت تخصصی

طراحی سایت اختصاصی و تخصصی یعنی یک شرکت طراحی سایت حرفه ای و کار بلد راه اندازی سایت و طراحی نرم افزارهای تحت وب را عهده دار شود. در واقع طراحی و تولید سایت به صورت تخصصی نیازمند توجه به موارد زیر است: نیازهای اساسی و واقعی آن کسب و کار، تحقیق و بررسی جامع در مورد مشتریان هدف، دستیابی به اهدافی مشخص و…

وقتی صحبت از طراحی سایت تخصصی می شود بسیاری از شرکت ها نمونه هایی از طراحی های زیبا و چشم گیر خود را به نمایش در می آورند. اگرچه زیبایی ظاهری و جلوه های گرافیکی در موفقیت یک وب سایت تاثیر فراوانی دارد؛ اما منظور از حرفه ای و اختصاصی بودن یک سایت تنها بُعد ظاهری آن نیست. در طراحی سایت تخصصی آنچه اهمیت دارد ساخت سایت بر اساس نیازها و اهداف از پیش تعیین شده است. به این ترتیب وب سایت شما کاربر را از همه لحاظ تحت تاثیر قرار خواهد داد.

طراحی سایت تخصصی
طراحی سایت تخصصی

 

هدف از طراحی سایت تخصصی و اختصاصی چیست؟

شاید برایتان سوال باشد که چرا باید سایتی را به طور اختصاصی برای خود طراحی نماییم؟! در این صورت باید بگوییم که طراحی سایت تخصصی برای دستیابی به اهداف مهم زیر انجام می گیرد:

  • فروش بیشتر خدمات یا محصول
  • افزایش تعداد بازدید کننده های سایت
  • افزایش کاربران دنبال کننده (Follower) به ویژه در سایت های خبری
  • برندینگ (برندسازی)
  • اطلاع رسانی فوری و سریع به کاربران و اعضای وب سایت
  • معرفی سریع محصولات یا خدمات جدید
  • افزایش تعداد مشتریان بالقوه
  • گسترش حوزه بازاریابی
  • ایجاد برتری و مزیت نسبت به رقبای سنتی آن حوزه کاری
  • اعتمادسازی و ایجاد حس اطمینان بیشتر در مشتریان
  • بهتر شدن وضعیت پشتیبانی از محصول یا خدمات ارائه شده
  • افزایش رضایت و خشنودی کاربران
  • امکان جمع آوری آمار و اطلاعات مفید از کاربران ( به منظور برنامه ریزی و تعیین استراتژی)
  • امکان ایجاد یک دفتر مرکزی در بستر وب ( برای استفاده از امکانات بازاریابی گسترده)
  • خریدی آسان ضمن دریافت مشاوره یا کسب اطلاعات تکمیلی توسط مشتریان
  • استفاده بهینه و کاربردی از سرویس های باشگاه مشتریان

هدف اصلی از طراحی سایت اختصاصی

بگذارید این طور بگوییم که هدف از طراحی و ساخت هر وب سایتی با توجه به موارد زیر متفاوت خواهد بود: نوع کسب و کار، عام یا خاص بودن جامعه هدف، سابقه و خط مشی سازمان و… اینجا است که یک تیم طراحی مجرب، متخصص و کار بلد وارد عمل شده و با بررسی دقیق فاکتورهای ذکر شده اقدام به طراحی سایت اختصاصی و تخصصی می نماید. اگر شما نیز تصمیمتان را گرفته و مایلید سایت مخصوص خود را داشته باشید؛ همین حالا می توانید با کارشناسان ما در سئو کار برتر تماس بگیرید.

در مجموع اصلی ترین و حتی مهم ترین خواسته هر تجارتی افزایش فروش و به تبع آن رونق و سودآوری است. در چنین شرایطی بهترین شرکت طراحی سایت تخصصی دست به کار شده و فرصتی طلایی در اختیارتان می گذارد. به این صورت که می توانید در فضای بی انتها و نامحدود اینترنت به جستجوی مشتریان جدید بپردازید. سپس با نیاز سنجی از مشتریان هدف و پاسخ دهی صحیح به این نیاز کسب و کار خود را به صورت حرفه ای و مطمئن به آنها معرفی نمایید.

نکات مهم در ساخت و طراحی سایت تخصصی

در ساخت و طراحی سایت اختصاصی باید نکاتی را مد نظر قرار دهید. از جمله این که در طراحی سایت تخصصی نمی توان از قالب های آماده استفاده کرد. با این حساب اگر در پی راه اندازی یک سایت اختصاصی و منحصر به فرد هستید؛ باید دور وب سایت هایی همچون WordPress، Joomla و… را خط بکشید. چرا که در چنین وب سایت هایی دستتان برای اختصاصی سازی چندان باز نیست. در نهایت بتوانید یک سری تغییرات ظاهری و سطحی را اعمال نمایید.

از اینها گذشته طراحی سایت های وردپرسی با دانستن کمی برنامه نویسی نیز امکان پذیر است. در نتیجه ساخت این نوع سایت ها را افرادی عهده دار می شوند که از پس اجرای پروژه های برنامه نویسی سنگین و پیچیده بر نمی آیند. همین موضوع باعث می شود که نتوانند طراحی سایت را به صورت تخصصی انجام دهند.

مزایای ساخت و طراحی سایت تخصصی

طراحی و راه اندازی سایت های اختصاصی موجب بهره مند از مزایای منحصر به فردی می شود. از جمله مهم ترین مزایای ساخت سایت تخصصی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • امکان افزودن قابلیت ها و امکانات نامحدود به وب سایت
  • وجود امنیت بالا و کاملاً تضمینی
  • متمرکز بودن توجه بر جامعه هدف خاص
  • کدنویسی صحیح و کاملاً اصولی
  • ساخت و طراحی سایت متناسب با نوع کسب و کار و اهداف آن
  • صرفه جویی در زمان و هزینه لازم برای بهبود سئوی سایت
  • تغییر سریع و بدون دردسر قالب سایت و Layout
  • بکارگیری تکنولوژی روز دنیا (تضمین کیفیت و امنیت وب سایت برای سالیان متمادی)
  • برندسازی موثر و کاملاً حرفه ای
  • بکارگیری نتایج آخرین تحقیقات به منظور اثرگذاری بیشتر بر کاربران

طراحی سایت تخصصی چه ایراداتی دارد؟

در هنگام طراحی و راه اندازی یک وب سایت به صورت اختصاصی یک سری عیب و ایرادها نیز وجود دارد. برخی از معایب قابل توجه در ساخت سایت تخصصی به شرح زیر است:

  • گرانتر بودن هزینه طراحی و ساخت
  • نیاز به صرف زمانی بیشتر در مقایسه با سایت های آماده وردپرس
  • بیشتر بودن هزینه نگهداری و تمدید های سالیانه نسبت به سایت های وردپرسی

انواع سایت های تخصصی و اختصاصی

وب سایت های تخصصی در انواع مختلفی قابل طراحی و ساخت هستند. در واقع بسیاری از سایت های خدماتی را می توان به صورت تخصصی طراحی نمود. برخی از رایج ترین سایت های اختصاصی شامل موارد زیر است:

  • وب سایت فروشگاهی
  • وب سایت پزشکی
  • وب سایت صنعتی و…

قصد راه اندازی هر یک از وب سایت های تخصصی نامبرده شده را که داشته باشید؛ تنها کافی است با کارشناسان سئو کار برتر تماس بگیرید. پس از آن از خدمات بهترین شرکت طراحی سایت یعنی شرکت مولتی رایان برخوردار خواهید شد.

اموزش ساخت سایت حرفه ای

طراحی و ساخت سایت حرفه ای باید بر اساس یک سری مراحل از پیش تعیین شده انجام گیرد. مهم ترین مراحل ساخت سایت حرفه ای به شرح زیر است:

  • تعیین هدف
  • انتخاب ابزار ساخت وب سایت
  • تعیین قالب سایت
  • مشخص کردن نام دامنه
  • تولید محتوا و درج آن در سایت
  • توجه به صفحات مختلف وب سایت
  • توجه به تجربه کاربری
  • سئو کردن سایت و…

تعیین هدف

همان طور که ملاحظه کردید نخسین گام در راه اندازی یک سایت حرفه ای تعیین هدف است؛ یعنی در ابتدای امر باید مشخص کنید که هدف شما از طراحی سایت چیست. به بیان دیگر کدام یک از اشکال مختلف وب سایت مد نظرتان قرار دارد. به عنوان مثال اگر قصد فروش آنلاین یک سری محصولات را دارید باید به سراغ وب سایت های فروشگاهی بروید.

چنانچه یک هنرمند و خالق آثاری ارزشمند هستید و اکنون می خواهید حاصل زحمات خود را به نمایش درآورده یا حتی به فروش بگذارید؛ راه اندازی وب سایت هنری بهترین گزینه ای است که پیش رویتان قرار دارد.  ایجاد کمپین های تبلیغاتی آنلاین به واسطه طراحی و ساخت وب سایت های تبلیغاتی و لندینگ پیج انجام می پذیرد.

چنانچه می خواهید رزومه خود را به نمایش درآورید باید وب سایت های شخصی را انتخاب کنید. سایت های شرکتی اطلاعات مربوط به شرکت و کسب و کار شما را در اختیار کاربران می گذارد و… می بینید که بسته به خواسته و اهداف خود باید به سراغ ساخت نوع خاصی از سایت ها بروید. تعیین هدف از راه اندازی سایت برای گوگل و کاربران اهمیت فراوانی دارد. زیرا آنها دوست دارند با یک نگاه کلی به ظاهر وب سایت از حیطه فعالیت آن مطلع شوند.

انتخاب ابزار ساخت وب سایت

پس از تعیین هدف و انتخاب شکل وب سایت نوبت به تصمیم گیری راجع به ابزاری برای ساخت وب سایت حرفه ای می رسد. وب سایت ساز که به نام CMS یا سیستم مدیریت محتوا نیز شناخته می شوند؛ در واقع پلتفرمی است که به کمک آن می توانید بدون هیچ محدودیتی سایت خود را بسازید و شخصی سازی کنید.

لازم به ذکر است که ابزار ساخت سایت حرفه ای تنوع قابل توجهی داشته و هر یک از آنها از سیستم های متفاوتی استفاده می کنند. همین موضوع ممکن است کاربران به خصوص افراد مبتدی را دچار سردرگمی کند. اگر شما نیز قصد طراحی و ساخت سایت حرفه ای را دارید اما در انتخاب وب سایت ساز مردد مانده اید؛

مژده ای برایتان داریم مبنی بر این که تیم سئو کار برتر اموزش ساخت سایت حرفه ای را به طور کامل در اختیار شما عزیزان قرار می دهد؛ در نتیجه از بابت انتخاب سایت ساز نیز هیچ دغدغه ای نخواهید داشت. یک تماس با مشاوران ما کافی است تا قادر به انتخاب بهترین ابزار ساخت سایت حرفه ای شوید.

تعیین قالب سایت

انتخاب قالب مناسب برای سایت تاثیر به سزایی در حرفه ای و کاربر پسند بودن آن دارد. قالب ها در واقع ساختار تصویری سایت شما را به کاربر نشان می دهند. از آن سو نیز تنها 50 میلی ثانیه ( زمانی بسیار ناچیز) طول می کشد تا کاربر تصمیم بگیرد از سایت شما خوشش می آید یا نه؟! بنابراین طراحی سایت حرفه ای باید به نحوی انجام گیرد که در همین زمان کوتاه حسابی روی بازدید کنندگان اثر بگذارد.

قالب سایت یکی از فاکتورهای موثر بر جلب توجه کاربر و افزایش مدت زمان حضور او در وب سایت است. قالب ها همان تم یا پوسته هایی هستند که طراحان حرفه ای سایت آنها را مهیا کرده اند. کافی است قالب دلخواه خود را انتخاب نموده و سپس تغییراتی در متن، تصاویر، رنگ ها و… ایجاد کرده و به این ترتیب قالب مورد نظر را شخصی سازی کنید.

مشخص کردن نام دامنه

نام دامنه در حقیقت همان آدرس سایت شما در فضای اینترنت خواهد بود؛ یعنی کاربران با درج این نام و آدرس در مرورگر خود قادر به بازدید از وب سایت شما می شوند. لازم به تذکر است انتخاب نام دامنه نه تنها در ساخت سایت حرفه ای موثر است بلکه موفقیت و بازدهی سایت را نیز تحت تاثیر خود قرار می دهد. هرچه دامنه یک وب سایت خاص تر و منحصر به فرد تر باشد؛ آن سایت پیش چشم کاربران حرفه ای تر و مطمئن تر به نظر خواهد آمد.

مهم تر از همه این که انتخاب هوشمندانه نام دامنه تاثیر مثبتی بر موتورهای جستجویی همچون گوگل می گذارد. زیرا به این ترتیب گوگل بهتر می تواند کسب و کار شما را بشناسد و آن را برای کاربران به نمایش در بیاورد. با این تفاسیر انتخاب نام دامنه با دقتی ویژه باید انجام گیرد. دامنه انتخابی شما لازم است نامی حاوی ویژگی های زیر داشته باشد:

  • کوتاه باشد زیرا هرچه نام دامنه طولانی تر باشد کاربران در به خاطر سپردن آن بیشتر به مشکل بر خواهند خورد. همچنین احتمال درج آدرس اشتباه نیز افزایش می یابد.
  • ساده باشد. در نام دامنه خود از سمبل، اعداد و همین طور حروف خاص استفاده نکنید.
  • شفاف باشد تا کاربران دچار سردرگمی نشوند. در این شرایط معمولاً توصیه می شود نام برند خود را در دامنه استفاده نمایید.
  • مهیج و جالب توجه باشد. به این منظور می توانید نام دامنه را مرتبط با حوزه فعالیت سایت و کسب و کار اینترنتی خود انتخاب کنید.

پس از مشخص کردن نام دامنه باید بررسی کنید که مبادا آن نام قبلاً بکار گرفته شده باشد. در این صورت چاره ای باقی نمی ماند جز انتخاب نامی دیگر! البته اگر در انتخاب آن نام دامنه تکراری مصر هستید می توانید از پسوندهای مختلف استفاده کنید. خطوط فاصله یا اعمال تغییراتی کوچک در نام انتخابی نیز جوابگو خواهد بود.

تولید محتوا و درج آن در سایت

راه اندازی یک سایت حرفه ای به تولید محتوای اختصاصی نیاز دارد. این محتوا می تواند در فرمت های مختلف تصویری، ویدیویی، نوشتاری و… تولید و منتشر شود. توجه داشته باشید محتوای منتشر شده در یک وب سایت حرفه ای حتماً باید یونیک، منحصر به فرد و غیر کپی باشد. گاهی صاحب یک سایت از پس تولید محتوا یا پرداخت هزینه آن بر نمی آید.

در این شرایط اولین راهی که به ذهن فرد می رسد کپی برداری از منابع موجود است. اگرچه این راه بسیار آسان و کم زحمت است اما تبعات بدی به همراه دارد. از یک سو حرفه ای و کار درست بودن سایت شما زیر سوال می رود. از سوی دیگر وب سایتتان توسط موتورهای جستجویی همچون گوگل جریمه شده و امتیاز منفی می گیرد.

در چنین اوضاعی می توانید تولید محتوای حرفه ای و کاملاً یونیک سایت خود را به تیم سئو کار برتر بسپارید. به این ترتیب محتوایی ناب، سئو شده و بسیار مقرون به صرفه را دریافت خواهید کرد.

ویژگی های یک محتوای حرفه ای

اکنون که به تاثیر تولید محتوا بر حرفه ای بودن یک سایت پی برده اید؛ بد نیست با ویژگی های یک محتوای حرفه ای نیز آشنا شوید. برخی از مهم ترین ویژگی های یک محتوای مناسب برای سایت های حرفه ای به شرح زیر است:

  • با کیفیت
  • کم حجم
  • مرتبط با برند و…

تولید محتوا با کیفیت قابل توجه

همان طور که گفته شد حتی پس از ساخت و طراحی یک سایت حرفه ای نیز باید کارهایی را انجام دهید. تولید محتوا از جمله اموری است که عنوان حرفه ای را به یک سایت اعطاء می کند. آن هم نه هر محتوایی بلکه محتواهای با کیفیت، مفید و صد البته منطبق بر اصول سئو! در خصوص کیفیت محتوا نیز باید بگوییم که کاملاً بر کمیت و تعداد آن برتری دارد.

فرض کنید با صرف هزینه زیادی یک سایت حرفه ای ساخته اید. سپس وب سایت خود را با تعداد فراوانی محتوای متنی، ویدیویی و… پر می کنید. محتواهایی که از سایت های رقیبتان کپی شده است، محتواهای بی ربط به زمینه فعالیت سایت و… طبیعتاً در چنین شرایطی نه کاربر سایت شما را می پسندد و نه این که مورد قبول موتورهای جستجو واقع می شود!

بنابراین شایسته است با تولید و انتشار بهترین و با کیفیت ترین انواع محتوا ضمن پاسخ به نیاز کاربران توجه و رضایت آنها را نیز جلب کنید. همان طور که خودتان نیز می دانید به دنبال خشنودی کاربران، گوگل و دیگر موتورهای جستجو نیز از عملکرد وب سایتتان راضی خواهند بود.

تولید محتوا با حجم کم

یک محتوای درست و حسابی در عین داشتن کیفیت و منحصر به فرد  بودن باید حجم مناسبی نیز داشته باشد. بگذارید این طور بگوییم سرعت بارگذاری مطالب در یک سایت موضوع بسیار مهمی است. از آن سو نیز با افزایش تعداد محتواها از سرعت بارگذاری سایت کاسته می شود؛ بنابراین برای  ارائه یک وب سایت حرفه ای لازم است از محتواهایی با حجم کم و مناسب استفاده کنید.

تولید محتوای مرتبط با برند

ساخت و طراحی سایت حرفه ای برای کسب و کارتان در واقع ابزاری هوشمندانه است که شخصیت آنلاین شما را نمایش می دهد؛ در نتیجه لازم است محتواهای موجود  در این سایت ارتباط خوبی با برندتان داشته باشند. از این رو کلیه جوانب را در نظر گرفته و حتی به جزئیات ریزی همچون رنگ ها، فونت، لوگو و… نیز دقت کنید. در همین راستا توصیه می کنیم یک تم مخصوص برای برندتان انتخاب نموده و آن را در محتواهای منتشر شده در وب سایت نیز پیاده کنید.

توجه به صفحات مختلف وب سایت

یک وب سایت از صفحات مختلفی تشکیل می شود که برخی از آنها جزو صفحه های اصلی به حساب می آیند؛ در نتیجه باید با دقت و توجه بیشتری طراحی گردند. به خصوص در اموزش طراحی سایت حرفه ای صفحات زیر در اولویت قرار دارند:

  • Home Page
  • صفحه معرفی محصول یا خدمات
  • صفحه درباره ما
  • قسمت ارتباط با ما
  • وبلاگ

انواع طراحی سایت

  1. سایت شخصی یا وبلاگ : این نوع وبسایت‌ها برای افراد یا شرکت‌های کوچک برای ارائه اطلاعات شخصی، نمونه کارها، مقالات یا دیگر محتواهای شخصی و حرفه‌ای طراحی می‌شوند.
  2. سایت تجاری یا فروشگاهی : این وبسایت‌ها برای فروش محصولات یا خدمات متنوع استفاده می‌شوند. آنها می‌توانند شامل فروشگاه‌های آنلاین، سایت‌های خدماتی، یا سایت‌های رزرواسیون باشند.
  3. سایت شرکتی یا سازمانی : این وبسایت‌ها برای معرفی یک شرکت، سازمان، یا موسسه به مخاطبان و مشتریان طراحی می‌شوند. آنها معمولاً شامل اطلاعات درباره محصولات و خدمات، تاریخچه، تیم مدیریت، و رویدادهای شرکتی هستند.
  4. سایت خبری یا رسانه‌ای : این وبسایت‌ها اخبار و اطلاعات جدید را به مخاطبان ارائه می‌دهند. آنها ممکن است شامل مقالات، گزارش‌ها، عکس‌ها، و ویدیوها باشند.
  5. سایت‌های پرتال : این نوع وبسایت‌ها برای ارائه اطلاعات گسترده و خدمات متنوع مانند ایمیل، اخبار، ساعت، و ترویج محتوای متنوع استفاده می‌شوند.
  6. سایت‌های آموزشی یا آموزش آنلاین :  این وبسایت‌ها برای ارائه دوره‌های آموزشی، مقالات آموزشی، ویدیوهای آموزشی و منابع دیگر آموزشی به مخاطبان طراحی می‌شوند.

هر نوع وبسایت می‌تواند طراحی و توسعه آن به شیوه‌ها و تکنیک‌های متفاوتی را ایجاد کند، به طوری که به نیازها و هدف‌های خاص خود بپردازد و تجربه کاربری بهینه‌ای را فراهم کند.

انواع طراحی سایت
انواع طراحی سایت

طراحی سایت با استفاده از گرافیک

طراحی سایت با استفاده از گرافیک به معنای ایجاد ظاهر و رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX) مطلوب برای یک وبسایت با استفاده از عناصر گرافیکی است. این فرآیند شامل طراحی ظاهری سایت، انتخاب رنگ‌ها، فونت‌ها، عناصر گرافیکی مانند آیکون‌ها، تصاویر، فیلم‌ها، و دیگر المان‌های بصری است.

در طراحی سایت با استفاده از گرافیک، مهارت‌های طراحی و گرافیک به کار می‌روند تا وبسایت با ظاهری جذاب و کاربرپسند طراحی شود. این شامل انتخاب ترکیبات رنگی مناسب، استفاده از الگوهای طراحی مدرن، توجه به جزئیات مانند فونت‌ها و اندازه‌ها، و ایجاد عناصر گرافیکی سازنده و جذاب می‌شود.

هدف از طراحی سایت با استفاده از گرافیک، فراهم کردن یک تجربه کاربری مثبت و حرفه‌ای است که کاربران را وادار به ماندن در سایت می‌کند و از امکانات و محتواهای ارائه شده بهره مند می‌سازد. به طور کلی، طراحی سایت با استفاده از گرافیک یکی از عوامل مهمی است که بر تجربه و ارتباط کاربران با سایت تأثیر می‌گذارد و در کلیت، به کیفیت وبسایت کمک می‌کند.

طراحی سایت با استفاده از گرافیک، یک فرآیند پیچیده و هنرمندانه است که از ابتدا تا انتها، شامل مراحل مختلفی می‌شود. در اینجا یک بررسی کلی از این فرآیند ارائه می‌شود:

  1. تحلیل نیازها و اهداف : در این مرحله، باید نیازها، هدف و مخاطبان مورد نظر برای وبسایت مشخص شوند. این شامل بررسی هدف کلی سایت، نیازهای کاربران، و موارد مرتبط است.
  2. طراحی ساختار و ارگانیک سایت : قبل از شروع به طراحی گرافیکی، ساختار کلی سایت ایجاد می‌شود. این شامل تعیین صفحات، منوها، ناوبری، و ارگانیک کلی سایت است.
  3. ایجاد Wireframe یا نمونه‌های اولیه : در این مرحله، یک wireframe یا یک نمونه اولیه از ظاهر سایت برای بررسی ساختار و ارگانیک سایت ایجاد می‌شود. این به طراحان و توسعه‌دهندگان کمک می‌کند تا ساختار سایت را بهبود بخشند.
  4. طراحی گرافیکی : در این مرحله، طراحی گرافیکی سایت انجام می‌شود. این شامل ایجاد طرح بصری، انتخاب رنگ‌ها، فونت‌ها، عناصر آیکونیک و تصاویر است.
  5. توسعه وبسایت : پس از تأیید طراحی گرافیکی، زمان برای توسعه وبسایت فرا می‌رسد. در این مرحله، تمامی عناصر طراحی شده به کد HTML، CSS و JavaScript تبدیل می‌شوند و وبسایت واقعی ساخته می‌شود.
  6. تست و بهینه‌سازی : بعد از توسعه، وبسایت تست می‌شود تا اطمینان حاصل شود که همه عملکردها به درستی کار می‌کنند. همچنین، وبسایت برای بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو و سرعت بارگذاری بهینه می‌شود.
  7. آموزش و راه‌اندازی : در این مرحله، افراد مسئول برای مدیریت وبسایت آموزش می‌بینند و سپس وبسایت را راه‌اندازی می‌کنند.
  8. پشتیبانی و نگهداری : پس از راه‌اندازی، وبسایت نیاز به پشتیبانی و نگهداری دارد تا از کارایی و امنیت آن اطمینان حاصل شود.
طراحی سایت گرافیکی
طراحی سایت گرافیکی

همانطور که مشخص است، طراحی سایت با استفاده از گرافیک یک فرآیند چند مرحله‌ای است که نیاز به همکاری میان گرافیست‌ها، طراحان وب، و توسعه‌دهندگان دارد تا به یک نتیجه قابل قبول و کارآمد برسد.

Home Page

صفحه Home Page یا خانه در حقیقت اصلی ترین صفحه یک سایت است. در طراحی  سایت حرفه ای این صفحه اهمیت زیادی دارد زیرا تاثیر قابل توجهی بر کاربران می گذارد؛ بنابراین باید منظم، اصولی و بدون هیچ عیب و ایرادی طراحی شود. چرا که به این صورت شانس شما برای جلب رضایت کاربر به مقدار قابل توجهی افزایش خواهد یافت. توجه داشته باشید صفحه Home Page معمولاً نخستین بخشی از سایت شما است که برای کاربران به نمایش در می آید.

این صفحه حاوی بخش های مختلفی همچون موارد زیر است: لوگوی سایت، مشخصات کسب و کار شما، شعار برندتان، دکمه ای برای هدایت بازدید کنندگان به دیگر قسمت های سایت و… ناگفته نماند در یک سایت حرفه ای تمامی موارد نامبرده شده در قسمت بالایی صفحه اصلی قرار گرفته اند. به این ترتیب  کاربران بدون نیاز به اسکرول کردن و تنها با یک نگاه به کلیه امکانات سایت پی خواهند برد.

  1. چرا باید برای کسب و کار خود سایت طراحی کنیم؟

چون طراحی سایت می تواند به بزرگ تر شدن کسب و کار و افزایش درآمد شما کمک کند.

  1. ساده ترین راه برای طراحی سایت فروشگاهی چیست؟

ساده ترین و سریع ترین راه برای طراحی و توسعه ی یک سایت فروشگاهی استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس است.

29 دیدگاه دربارهٔ «طراحی سایت برتر»

    1. بله وقتی ظاهر سایت شما خوب نباشه بازدید کننده داخل سایت شما زیاد نمیمونه و این باعث افت سایت شما میشه

    1. سلام مشکلی نداره دز صورت داشتن سوال میتوانید با شماره 09126108515 تماس بگیرید
      یا با پشتیبان واتساپ 09377343866 در ارتباط باشید ویا با داخلی 33350479-026

    1. امیرمهدی سوهانی

      رای بهترین طراحی سایت فروشگاهی در ابتدای امر باید هاست (Host) و فضای میزبانی مناسبی را انتخاب نمایید. چرا که انتخاب هاست به طور مستقیم بر موارد زیر تاثیر می گذارد: سرعت لود سایت، پشتیبانی از حجم اطلاعات بارگذاری شده، امنیت وب سایت، پاسخگویی و پشتیبانی، قابلیت ساپورت کردن از بازدید بالای سایت و…

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *