جدیدترین نوشته ها سئو کار برتر
- سئو کار برتر - دیجیتال مارکتینگ - 0 تا 100 آموزش سئوی رایگان (سئوکار برتر)
0 تا 100 آموزش سئوی رایگان (سئوکار برتر)
آموزش سئو رایگان را میتوان به عنوان مجموعهای از تکنیکها تعریف کرد که به مشتریان بالقوه یا کاربرانی که خدمات ما را از طریق اینترنت، از طریق موتورهای جستجو یا موارد مشابه در گوگل جستجو میکنند، به راحتی میتوانند صفحه وب ما را پیدا نمایند. بدون شک، استفاده از آموزش سئو رایگان٬ قدرتمندترین سلاحی است که در ابزارهای بازاریابی آنلاین وجود دارند.
وقتی ما یک کسب و کار داریم و میخواهیم مشتریان بالقوه٬ ما را پیدا کنند، دغدغه اصلی ما این است که وقتی خدمات ما را جستجو می کنند٬ وب سایتمان را پیدا کنند. حتما شما هم از اهمیت حضور در گوگل آگاه هستید.
امروز اگر در گوگل حضور نداشته باشید٬ در اصل انگار وجود ندارید. شما هم می دانید که رقابت در حال افزایش است، بنابراین تلاش ما باید بیشتر و بیشتر شود. در اینجا ما بهترین نکات و اقدامات را برای بهینه سازی داخلی وردپرس و بهبود موقعیت موتور جستجو به طور موثر و فوری به شما ارائه میدهیم.
بهینه سازی موتورهای جستجو برای صفحات وب
سئو در وب سایت به تمام جنبه های داخلی وب سایت ما اشاره دارد که میتوانیم داوطلبانه آنها را مدیریت، تصحیح یا بهبود دهیم، مانند بهینه سازی محتوا یا بهبودهای فنی که از این دسته هستند. سئو خارجی به جنبههایی اشاره دارد که بر نتایج جستجوی ما تأثیر میگذارند، یعنی تنها به ما وابسته نیستند و بنابراین خارج از کنترل ما هستند، مانند شهرت یا محبوبیت نام تجاری ما یا دریافت نامها یا لینکها از وبسایتهای دیگر که میتواند به خودی خود سبب برند سازی شود.
هر دوی این بخشهای اساسی، دست به دست هم میدهند و بدون یکدیگر نمیتوانند روی کسب و کار شما تاثیر بسزایی داشته باشند، زیرا گوگل به دلیل داشتن لینک های بهتر، بیشتر از وبسایت ما بازدید میکند، اما اگر محتوای کافی و بهینه سازی شده نداشته باشیم، در نتایج جستجوی آنها ظاهر نمیشویم.
بهتر است که محتوای کمتر و بسیار خوب و بهینه شده ای داشته باشید تا اینکه صفحات زیادی ایندکس شده باشند٬ اما ارزشی اضافه نکنند، زیرا هر URL از وب سایت شما دارای رتبه ای از طرف گوگل است، بنابراین اگر محتوا ایندکس نشده باشد. از نظر علاقه، گوگل امتیاز صفحه وب شما را کاهش می دهد.
اولین کاری که باید انجام دهید تا موقعیت یابی خوبی داشته باشید٬ و اولین قدم این است که عبارات جستوجویی را که میخواهید در گوگل ظاهر شوید را مشخص کنید. یعنی کلمات کلیدی مربوط به کسب و کارتان که باید مورد بررسی قرار بگیرند. این عبارات، یعنی این کلمات کلیدی که باید در وب سایت خود وارد کنید، زیرا اگر این کار را نکنید، هرگز در نتایج جستجوی آن عبارات ظاهر نخواهید شد.
استراتژی کلمه کلیدی یک کار ضروری است. هر صفحه از وب سایت شما، هر ورودی در وبلاگ یا هر محصول در فروشگاه آنلاین شما باید بر اساس کلمات کلیدی مختلف باشد، زیرا در مورد موقعیت هر URL از وب سایت شما برای جستجوی خاص است.
هنگامی که مشخص شد کلمات کلیدی چه گزینه هایی هستند، باید آن ها را در محتوا معرفی کنید، اما باید لینکدهی را نیز جدی بگیرید و برای این منظور توصیه می کنیم از افزونه Yoast SEO استفاده کنید، که به شما کمک می کند تا استفاده از کلمات کلیدی را بهینه کنید، اما اساساً شما باید آنها را در عنوان SEO، در URL، در تگ های ALT تصاویر، در پاراگراف اول و در برخی از عنوان ها از تگ های مختلف استفاده کنید.
از محتوای پراکنده و تکراری خودداری نمایید
همانطور که ممکن است قبلا شنیده باشید، گوگل محتوای کم و تکراری را جریمه میکند. وبسایت های زیادی وجود دارند که میتوانید بررسی کنید که آیا از شما کپی می شود یا از دیگران کپی کرده اید.
یکی از بزرگترین اشتباهاتی که میتوانید مرتکب شوید کپی برداری از خودتان است، یک اشتباه معمولی توسط فروشگاه های آنلاین که توضیحات محصول را تکرار میکنند.
اغلب گفته می شود که گوگل به ما اجازه می دهد تا 20 درصد محتوای تکراری را در یک صفحه داشته باشیم، زیرا اصطلاحاتی وجود دارد که به ناچار باید آنها را تکرار کنیم. اما اگر زیاده روی کنیم، به دردسر میافتیم.
همچنین اگر محتوای کمی در آن صفحه داشته باشیم، به جایی نمیرسیم. تخمین زده میشود که برای اینکه گوگل یک صفحه را رد نکند، باید حداقل 300 کلمه داشته باشد.
نقشه سایتتان را با کنسول جستوجو بهروز کنید
نقشه سایت یا نقشه وب سایت یک سند XTML است که برای موتورهای جستجو ارسال می شود. این سند به موتورهای جستجو اجازه میدهد تا فهرست کاملی از صفحاتی که یک وب سایت را تشکیل میدهند، داشته باشند.
برای این کار، بهتر است به وبسایت کنسول جستجو، دسترسی داشته باشید و در بخش نقشههای سایت، آدرس اینترنتی ما را که بیانگر افزونهای است که استفاده کردهایم، نشان دهید.
بنابراین، صفحاتی که بیشترین لینک را در وب سایت دارند، صفحاتی هستند که لینک بیشتری دریافت می کنند و در نهایت اهمیت بیشتری در وب سایت شما و امتیاز بیشتری در رقابت موقعیت یابی خواهند داشت. به این فکر کنید که کدام صفحات مهم هستند و به این فکر کنید که چگونه آنها را از صفحات ثانویه دیگر پیوند دهید.
سرعت دانلود را طبق گوگل بهینه کنید
چه مدت می توانید منتظر بمانید تا یک صفحه در مرورگر خود دانلود شود؟ او همیشه به ارائه بهترین خدمات به کاربر نهایی فکر می کند و مجبور کردن او برای مدت طولانی به این معنی است که کاربر تجربه مرور بدی خواهد داشت.
برای اندازهگیری سرعت دانلود، وبسایتهای زیادی دارید، اما اگر چیزی که میخواهید موقعیت خود در گوگل است، بهتر است این کار را با ابزار خودتان انجام دهید، زیرا نزدیکترین راه است. تا بدانید گوگل در مورد سرعت وب سایت خود چه فکری میکنید.
سرعت دانلود وبسایت خود را در اسرع وقت اصلاح کنید. مقصر اصلی تصاویر، تم و هاست هستند. به عنوان یک راه حل کوتاه مدت میتوانید تصاویر را بهینه کنید، افزوه های به روز را نصب نمایید.
اهمیت مدت زمان بازدید کاربران از سایت
یکی از کارهای بسیار مهمی که باید انجام دهید، این است که محتواهایی که داخل سایت خود میگذارید را به صورت مداوم مورد بررسی قرار دهید و بهینه کردن آن را جدی بگیرید. همچنین محتوا باید نظر مخاطب را جلب کند.
هیچ ارزش ثابتی از نظر حداقل زمان ماندگاری توصیه شده وجود ندارد، اما واضح است که هر چه کاربر بیشتر دوام بیاورد، بهتر است. محتوا پادشاه است و اگر محتوای شما خوب، اصلی، جالب و مفید باشد، زمان صرف شده برای آن بیشتر خواهد بود.
با این حال، ترفندهایی وجود دارند که به شما این امکان را می دهند آن را حتی بیشتر کنید، مانند گذاشتن ویدیوها، که میتوانید به سادگی با پیوند دادن یک ویدیو٬ تبلیغ سایت را انجام دهید.
یکی از ترفندهای دیگر این است که پیوندهای داخلی بیشتری را به URL های دیگر در وب سایت خود اضافه کنید یا بخشی از مقالات مرتبط را در انتهای یک پست اضافه نمایید.
گوگل دائما در حال بهینه شدن است و میتواند بفهمد که آیا یک مخاطب محتوای مورد نظر را میخواند و یا آن را دوست دارد یا خیر؟ استفاده از یک وبسایت بهطور فزایندهای به عنوان یک ویژگی بارز کیفیت در نظر گرفته می شود. نرخ بازدید بالا٬ بازدهی خوب و جذب نظرات٬ میتوانند نشان دهنده یک مرجع با کیفیت باشند.
سئو چیست و سئوکار کیست؟
پاسخ این سوال زمانی محقق میگردد که بتوان مراحل آموزشی اصولی سئو را طی کرده و در این زمینه تبحر لازم را کسب نمود.
سئو کار برتر با پیشینه ای درخشان در سئوی استاندارد، طراحی سایت و تولید محتوای حرفه ای دریچه ای در بهتر دیده شدن کسب و کار شماست.
اگر قصد دارید اولین باشید و در صفحه نخست گوگل بدرخشید، تمرکز بر روی هدف، برنامه ریزی، اجرای به موقع پلن و مراحل پیشرفت برنامه ها بر روی سایت های متفاوت را در کنار سئوکار برتر تجربه نمایید.
با انتخاب کلیدواژه های برجسته توسط سئو کار برتر در اولین صفحه گوگل به کسب و کارتان رونق دهید.
سئو چیست؟
تمامی فعالیت هایی که سبب می شود شما سایت تان را با کمک واژه ها و کلمات کلیدی در صدر صفحات گوگل یعنی همان صفحه ی اول برندسازی کنید سئو گفته میشود. این امر شما را در کنترل هزینه های کسب و کارتان و رونق آن یاری داده و مشتریان و مخاطبین شما را چند برابر خواهد نمود.
همچنین سئو باعث میشود که در فضای آنلاین انجام تبلیغاتی پر بازده، خریدار و مشتری را با میل باطنی و اختیار خود به سمت محصول ارائه شده توسط شما جذب نموده و حرفهتان معرفی گردد؛ و درصد فروش شما بالا رود. همچنین سئوی درست سایت شما سبب میشود جز اولویت های اول گوگل باشید و دسترسی کاربران بالا رود.
برای اینکه این موهبت نصیب شما گردد و بتوانید شرایطی عالی را در برهه های مختلف اقتصادی کسب کنید و قرعه به نام شما بیفتد دو راهکار را به شما پیشنهاد میکنیم. اول اینکه سعی کنید خودتان یک سئوکارحرفه ای شوید و در ثانی یک سئوکار ماهر را استخدام نمایید. سئوکار برتر دریچه ای است برای رسیدن شما به اهداف بلند مدت کسب و کارتان.
سئوکار کیست و کارش چیست؟
همانطور که در مطالب بالا عنوان شد سئو توانایی و مهارت یک فرد در زمینه ی افزایش رونق کسب و کار شماست و راهکارها و تکنیک هایی که این فرد برای رشد و توسعه سایت شما و قرار گرفتن در نخستین صفحه گوگل انجام میدهد. این فرد کسی نیست جز سئوکار حرفه ای.
سئو کار در واقع مهارت آن را دارد که سایت شما را با توجه به کلید واژه هایی که مشتریان و مخاطبانتان را به سمت و سوی محصول شما می کشاند، جز اولینها قرار دهد. سئوکار برتر بهترین گزینه برای رسیدن شما به هدفتان میباشد.
همه میدانیم که موتور جستجویی مثل گوگل در سراسر دنیا برترین می باشد و کاربرد آن عالم گیر است. گوگل به روش های مختلف برای یک سایت، ترافیک مهیا میکند و توجه کاربران و بازدید کنندگان را به جانب آن سایت جلب می کند.
حسن این موتور جستجو این است که بر رقیبان برتری می یابید، برای یافتن مشتری هزینه کمی را متقبل میشوید، مشتریان و فروش شما را افزایش میدهد، کاربران با اشتیاق وارد سایت میشوند و در نهایت شما به عنوان یک برند به همه معرفی خواهید شد.
سئوی داخلی و استاندارد های آن
اولین هدف هر سایتی این است که بازدیدکنندگان و کاربران را به مشتری تبدیل کند. اگر کاربران از گوگل و یا مسیرهای مختلف با نام برند و یا لینک شما روبهرو شوند، بدین معنی است که در بازاریابی و یا سئو خوب عمل کرده اید.
به این نکته توجه داشته باشید؛ وقتی کاربر وارد سایت شما میشود و مستقیماً با برندتان تماس برقرار میکند، لازم است که در سئوی داخلی خوب عمل کرده باشید، در غیر این صورت تمام سعی و تلاش شما در نیمه ی اول راه هدر خواهد رفت و در آموزش سئوی رایگان این موضوع اهمیت خاصی دارد.
انتخاب عنوان اهمیت خاصی دارد و می توان گفت اولین راه ارتباطی شما با مخاطبین است. در ادامه تگ تایتل و تگ اچ یک، به ترتیب عنوان هایی هستند که کاربران را به سمت و سوی سایت شما دعوت و موضوع اصلی محتوا را برای آنها توصیف میکنند.
عناوین هر صفحه باید در وهله نخست توصیفی باشند، در ثانی اگر همتا نیستند ولی ارتباطشان حفظ شود و در آخر هم دربردارنده ی کلمات کلیدی صفحه ی شما باشند.
توضیحات متای شما آهن ربای کارت ویزیت شماست و در واقع با انتخاب صحیح کلمات آن، به شما این فرصت داده می شود که در چند کاراکتر محدود کاربران را به کلیک روی لینک هایتان ترغیب و تشویق نمایید.
URL همان آدرسی است که شما به کاربران و گوگل می دهید.
اگر فکر میکنید کاربران به آدرس URL که برای هر صفحه انتخاب میکنید، توجهی ندارند؛ سخت در اشتباه هستید. کوتاه و مرتبط بودن، قابل تشخیص و راهنمایی کننده بودن آدرس های انتخابی برای یک زمینه به درک کاربران و گوگل از وبسایت شما کمک زیادی میکند.
پاراگراف اول محتوا جایگاه پاسخ اصلی به نیاز کاربران بوده و گفتنی است که فیچراسنیپتها بهترین و سریعترین میانبر برای رسیدن کاربران به پاسخ جستجوهای آنان میباشند.
بیشترین شانس محتوای شما برای حضور در فیچراسنیپتها همین توضیحات پاراگراف اول محتواست. همیشه اهمیت بالای پاراگراف اول محتوا را در نظر داشته باشید. همچنین آموزش سئوی رایگان، شما را در رضایت مخاطبانتان موفق میگرداند.
نحوه انتخاب کلمات کلیدی در محتوا
انتخاب کلمات کلیدی مانند این است که بدانید در آموزش های رزمی از چه نقاطی و به کدام حریف حمله کنید. حال آموزش سئوی رایگان این گام ها را در اختیار شما می گذارد. اولین اقدام استراتژی محتوایی، تحقیق کلمات کلیدی آن است.
شناسایی کلمات کلیدی هر نوع محتوایی برای وبسایت شما چند گام مهم را می طلبد. حال، چهار گام مهمی را که برای شناسایی کلمات کلیدی لازم است با هم مرور می کنیم:
یکی از این موارد این است که آمار جستجو و تعیین استراتژی را بسنجید، ابتدا کلمات کلیدی که به عنوان متخصص یک کسبوکار به ذهنتان می رسد را انتخاب نموده و جویا شوید که برای هر کدام از آن ها چقدر تقاضا وجود دارد.
حال نوبت به این می رسد که بررسی کنید از این عبارات استفاده کرده یا این که از ترکیبات جدیدی از کلمات با نام برند خود بهره بگیرید. سپس عبارات کلیدی قابل دستیابی را لیست نموده و در نهایت این لیست را با صفحات وبسایت خود مقایسه کنید.
حال بهتر می دانید که بهبود چه صفحاتی لازم است و چه صفحه هایی را باید به سایت خود اضافه کرده و یا حتی از آن حذف نمایید.
گام دوم شناخت انواع مختلف نتایج جستوجو میباشد. با در نظر گرفتن این شرایط که در عصر جدید ممکن است سئوی نتایج دسکتاپ و نسخهی موبایل با هم تفاوت داشته باشند، جویا شوید که کاربرانتان در صفحهی نتایج به چه چیزهایی روبهرو هستند.
در اینجا چند مورد مهم از این نتایج را برای شما ذکر میکنیم:
-محصولات اسپانسر شده یا فیچرباکسها (Featured Snippet) که معمولاً به نتایج غیر متنی میرسند.
فیچر اسنیپت در جایگاه صفر و بالاتر از وبسایتهای رتبه اول، قابل رویت است. استفاده از قابلیت فیچراسنیپت بازدید از وبسایت شما را راحتترنموده، بازدید از آن را بالا برده و باعث میشود در جستجوی گوگل متمایز از دیگر وب سایت ها در نظر گرفته شود. همین امر باعث می گردد که سایت شما به منبعی معتبر مبدل گردد.
-اَدزها (Active Directory Domain Services) یا تبلیغات گوگل
اکتیو دایرکتوری (AD) در واقع دسترسی کاربر به فایلها، چاپگرها و منابع یک شبکه میباشد. روش ذخیرهی اطلاعات و شیوهی دسترسی کاربر و ادمین به این اطلاعات توسط اکتیو دایرکتوری تعیین میشود و اطلاعاتی مانند شماره تلفن، پسورد کاربران در سرویس دایرکتوری ذخیره میشود.
گفتنی است که کاربرانی که در همان شبکه به صورت مجاز فعالند مجاز به دسترسی این اطلاعات هستند.
-لوکال سئو (Local Seo) یا نقشه گوگل
لوکال سئو یا سئوی محلی برای کسب و کارهایی مورد استفاده قرار میگیرد که به روش محلی و برای محدوده ای خاص فعالیت دارند در واقع تکنیک های لوکال سئو فعالیتهای یک کسب و کار را هدفمند نموده و امتیازی برای بهتر دیده شدن و کلیک خوری بالای آن می گردند.
-ویدیوهای مرتبط با جستجو یا کراسل تصویر (Image Carousel)
انتخاب تصاویر خصوصاً تصاویر مرتبط با محتوا نقش مهمی در انتقال مفهوم آن، نگهداشتن کاربر در سایت و افزایش میزان رضایت او از سایت شما دارد. البته توضیحات تصویر همچنین حک متن روی آن سبب انتقال سریع و درست پیام تصویر به کاربران خواهد شد.
-لیست جستجوهای مشابه کاربران یا (People Also Search List)
چک لیست سئو نقش مهمی در بهبود سایت، اکتساب رتبه بالا و تجربه کاربران دارد.
– و در نهایت قسمت سوالات رایج (FAQ) یا (Frequently Asked Question)
در اغلب وبسایتها سوالاتی از جانب کاربران پرسیده میشود که گاهاً در برخی سایتها مانند سایتهای خبری چندان اهمیتی ندارد. ولی در سایتهایی مانند سایتهای فروشگاهی و خدماتی قسمتی برای سوالات کاربران و مشتریان وجود دارد که به سوالات پر تکرار کاربران پاسخ داده میشود. در واقع هدف آن بالا بردن آگاهی مشتریان از آن بهره گرفته می شود.
این امر روشی عالی برای بالا بردن سطح کیفی و کمی سایت میباشد و بر سئوی سایت شما هم تاثیر بسزایی دارد، چرا که کاربر از این طریق به راحتی، بدون معطلی و اتلاف وقت جواب سوالات خود را گرفته و در انتخاب محصول سریعتر تصمیم گیری نماید.
حالتی را در نظر بگیرید که شما یک سایت فروشگاهی برای کسب و کارتان که فروش موبایل می باشد، دارید و صفحات آن مشتمل بر آرشیوی از محصولات متنوع شماست.
نقش لانگ تیل ها در اینجا این است که به دیگران در مورد کسب و کار شما آگاهی می دهند؛ همچنین نوشتن لانگ تیل مربوط به موبایل و سایر لوازم جانبی آن کلیک خور سایت شما را بالا برده و کاربر متوجه می شود که وب سایتتان در زمینه ی فروش و یا خدمات موبایل فعالیت می کند.
در این روش مشکلات کاربر رفع میگردد، جذب مخاطب بالا میرود، ارتباط شما با مخاطبانتان سریعتر و راحتتر انجام میپذیرد، جستوجوی کاربر در سایت بهتر میشود، گوگل به این بخش اهمیت میدهد و در نهایت مدت بازدید از سایت باکیفیت تر میگردد.
پس توجه به این نکته ضروری است که در انتخاب کلیدواژهها و پاسخ سوالات دقت کافی شود، نیاز کاربر در نظر گرفته شود و از پاسخ گمراه کننده صرفنظر شود.
حال با در نظر گرفتن موارد عنوان شده، بهترین کار این است که با توجه به کسب و کار خود تعیین کنید در کدام یک از این نتایج مایلید که نقش مهمی داشته باشید .
گام سوم شناخت منحنی تقاضای جستجو می باشد. در این مرحله مشخص می شود که چه کلیدواژه هایی برای تولید و یا بهبود محتوای شما مناسب است.
روی منحنی نزولی درجه سختی و میزان جستجو روی محور عمودی و تعداد کلمات یک کلیدواژه روی محور افقی قرار دارد. کیوردهای لانگ تیل (Longtail keywords) یا به اصطلاح عبارات کلیدی طولانی ابهام کمتری دارند و کاربر را مستقیماً به نتیجه ی دلخواه می رسانند.
در مقابل کلیدواژههای تک کلمه ای هم ابهام بیشتری در نتایج بوجود میآورند و هم رقابت برای آن ها سخت تر میباشد. پیشنهاد سئوکاربرتر استفاده از عبارات کلیدی طولانی است.
گام نهایی، ساخت نقشه ی راه کلمات کلیدی است. ابزارهای مختلفی مثل گوگل ترنس، ماز و… به شما کمک میکنند تا کلمات و عباراتی که تا اینجا تعیین اولویتبندی کردید را با توجه به حجم جستوجو، درجهی سختی، نرخ کلیک نتایج یا ارزش تجاری برای آخرین بار اولویت بندی کنید.
اهمیت کلمات کلیدی لانگ تیل در سئو
کلمات کلیدی لانگ تیل به میزان کمی رقابت و جستجو میشوند و معمولاً طول کلمات آن ها از دیگر کلمات کلیدی بیشتر است.
رقابت این کلمات در زمان سئو بسیار کمتر از کلمات کلیدی کوتاه می باشد و دلیل دیگر این که نرخ تبدیل این کلمات بالاست. و اما چند راه برای پیدا کردن لانگ تیل ها:
1- انتهای صفحه ی گوگل “…searches related”
2- فرومی
3-google autocomplete
4-ابزار google trends
نکاتی در مورد سئو
زمانی را در نظر بگیرید که به عنوان یک کتابدار مشغول به فعالیت هستید. اما نه به عنوان یک کتابدار معمولی بلکه به عنوان کتابدار کل دنیا؛ و مردم هر روز برای پیدا کردن کتاب محبوب و مورد علاقهشان به شما نیاز دارند. در این شرایط چکار می کنید؟
اگر به این فکر می کنید که یک سیستم نیاز دارید، باید توجه کنید که آن سیستم به اطلاعات زیادی نیاز دارد. این که در هر کتاب چه اطلاعاتی وجود دارند و کتاب ها چطور به هم مرتبط هستند.
نکته دیگر و حائز اهمیت این است که پرسیدن سوال از سیستم هم چندان کار ساده ای نیست و در واقع سیستم موتورهای جستجو مثل bing ،google به گونه ای است که کل اطلاعات مختص به هر صفحه ی اینترنتی را برای پاسخ سوالات کاربران گردآوری میکنند.
هر کدام از موتورهای جستجو برای این کار و تبدیل اطلاعات به شکلی که قابل استفاده باشند یک الگوریتم مشخصی دارد که کاملاً محرمانه از آن بهره می گیرند.
حالاً اگر شما صاحب یک وبسایت باشید که رتبهی اول بودن آن در موتورهای جستوجو برای کسب و کارتان اهمیت داشته باشد، باید سایت خود را طوری طراحی کنید تا مطابق با الگوریتمهای جمع آوری گوگل باشد. به این کار Search Engine Optimaization یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو میگویند.
حال ببینیم چه چیزهایی برای موتورهای جستجو اهمیت دارد:
اولین آیتم کلمات هستند. موتورهای جستجو به تک تک کلمات توجه می کنند. برای مثال وقتی کسی “تعمیر کولر” را در گوگل جستجو میکند، موتور جستوجوی گوگل در وهلهی اول سایت هایی را به این فرد پیشنهاد می دهند که در محتواهایشان این دو واژه بکار رفته باشد .
اولویت بعدی عنوان صفحه می باشد که بسیار مهم است. این امکان وجود دارد که شما هیچ گاه عنوان صفحه را ندیده باشید زیرا معمولاً عنوان در قسمت کدهای صفحه نوشته میشود.
اما موتورهای جستجو به عناوین صفحه خیلی اهمیت می دهند؛ به این علت که عنوانها در واقع خلاصهای از محتوای هر صفحه هستند. دقیقاً مانند عنوان یک کتاب که شما با خواندن آن خلاصهای از کتاب را درک می کنید و متوجه می شوید.
سومین آیتم با اهمیت برای موتورهای جستجو لینکهای میان وبسایتها هستند که بسیار مهماند. وقتی که یک وب سایت به سایت دیگری لینک میدهد، در واقع توصیه ای مهم را گوشزد کرده و خواندن محتوای آن سایت را به دیگران پیشنهاد میدهد.
سایتی که لینک های زیادی از سایت های دیگر دریافت می کند در حقیقت از نظر موتورهای جستجو معتبر می باشد. اما افرادی هستند که با خرید لینک های جعلی از سراسر وب به سایت های خودشان لینک می دهند. در چنین شرایطی موتورهای جستجو قادر به تشخیص لینک های جعلی هستند. در این صورت گوگل تنها برای سایت های پر محتوا ارزش قائل می شود و به آنها امتیاز میدهد.
در مرحله ی چهارم کلماتی که در لینک ها استفاده می شوند مهم اند.
به عنوان مثال اگر در سایت شما گفته شود که اشراق کتابهای زیادی دارد و کلمهی کتاب به اشراق لینک شود؛ در این صورت متوجه خواهد شد که کتاب به اشراق مربوط میباشد و اگر کسی کلمهی کتاب را جست و جو کند سایت اشراق رنکینگ بالاتری خواهد داشت.
آخرین نکته این است که شهرت سایت ها برای گوگل اهمیت دارد و سایت های با محتوای منظم و به روز که لینک های رو به رشدی هم دریافت می کنند از نظر گوگل استارهای معروفی هستند و در رنکینگ موتورهای جست و جو هم جایگاه بالاتری دریافت می کنند.
موارد پایه و کلی در مورد موتورهای جست و جو را با هم مرور کردیم.
در کل سئوی خوب یعنی این که اطمینان حاصل کنیم محتوای وبسایت ما تمامی مواردی که یک موتور جست و جو برای رده بندی آنها نیازمند است را دارا می باشد.
سئو خارجی چیست؟
در مورد جنبه های اصلی سئو در صفحه صحبت کردیم، اما داشتن یک وب سایت بهینه کافی نیست. گوگل نیز باید بداند که شما در چه زمینه ای فعال هستید. شما باید بتوانید سئو خارجی که همان لینک سازی خارجی و تبلیغاتی است که به صورت برنامه ریزی شده و خارج از وب سایت، به مرجع اصلی ارجاع داده می شوند را انجام دهید.
برای دستیابی به این هدف، کاری که باید انجام دهید این است که پیوندهای طبیعی و باکیفیت را به قسمت های مختلف وبسایت خود دریافت کنید که می تواند از نظر موقعیت یابی موتورهای جستوجو، اهمیت تعیین کنندهای داشته باشد.
جمع بندی
سئو یکی از مهارتهای بسیار با ارزش است که شامل موارد مختلفی میشود و از طریق آن میتوانید در مدت زمان مشخصی به نتایجی که میخواهید برسید. یعنی با پیاده سازی الگوریتم های سئو٬ قادر خواهید بود تمامی فعالیت هایی که برای بهینه سازی و بهبود یک وبسایت نیاز است را مدیریت نمایید.